Zeci de timișoreni au făcut o faptă bună: copacii din Parcul Central,...

Zeci de timișoreni au făcut o faptă bună: copacii din Parcul Central, „îmbrăcați” în haine groase pentru oamenii străzii care au nevoie de ele FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2014266433">
Copaci din Timișoara, „îmbrăcați” în haine groase.

Timișorenii s-au mobilizat, pentru cel de-al doilea an consecutiv, și au făcut o faptă bună pentru oamenii străzii care au mare nevoie de haine groase, în această perioadă. În cadrul acțiunii “Te provoc să fii bun – Încălzim suflete”, zeci de oameni inimoși au “îmbrăcat”, astăzi, copacii și băncile din Parcul Central cu geci groase, fulare, căciuli, mănuși, ciorapi, bluze, pantaloni sau ghete îmblănite.

Voluntarii din cadrul Asociației “Look Inside”, organizatorii acțiunii caritabile, i-au informat și pe oamenii străzii care dorm, iarna, în adăposturile de noapte din Timișoara, despre faptul că pot lua haine groase din Parcul Central. Evenimentul a început în jurul orei 11.00, când primii timișoreni au venit cu plase pline cu haine groase pe care nu le mai poartă pentru a le dona. Apoi, le-au prins de copaci sau bănci și au lipit pe ele o hârtie cu mesajul “Cu drag, pentru oricine are nevoie. Semnat: un om. Dă mai departe fără să ceri nimic în schimb”.

“Particip pentru prima dată la acțiune. Am aflat despre eveniment de pe Facebook și m-am decis să fac o faptă bună. Sunt haine pe care nu le mai purtăm, unele sunt noi, și sperăm că vor ajunge la oameni care chiar au nevoie”, ne-a spus Mihai, care a venit cu două plase de haine în Parcul Central.

În jurul orei 14.00, hainele care au rămas în Parcul Central au fost strânse de voluntarii “Look Inside”, care le-au dus la oamenii fără adăpost din zona Gării de Nord.

Anul trecut, copacii din Piața Victoriei au fost “îmbrăcați” în haine groase de iarnă pentru ca oamenii străzii să le folosească și să facă față gerului mai ușor, în cadrul acțiunii “Dacă ai nevoie, e pentru tine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.