Zile cumplite pentru oamenii străzii: adăposturile din Timişoara sunt arhipline, din cauza...

Zile cumplite pentru oamenii străzii: adăposturile din Timişoara sunt arhipline, din cauza gerului. Vezi cum se trăiește acolo FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-397248588">

Zile dificile pentru români în această perioadă. Gerul este însă de-a dreptul cumplit pentru persoanele fără locuință, pentru că dacă aceştia nu ajung într-un adăpost, riscă să moară îngheţaţi. Tocmai de aceea, poliţiştii şi cei de la Ambulanţă îi ridică în aceste zile de pe străzi şi îi duc în centre unde pot să stea la căldură şi primesc ceva hrană.

Centrul Social de Urgenţă pentru Persoane fără Adăpost de pe strada Telegrafului din Timișoara este arhiplin în aceste zile. Pentru a nu refuza pe nimeni, conducerea centrului a decis să pună saltele pe jos pentru a putea primi cât mai multe persoane. În acest moment, în adăpost sunt 51 de persoane din care 11 stau pe saltele pe jos.

Conducerea centrului susţine că lucrează de 25 de ani cu această categorie, însă nici într-un an nu i-a fost atât de greu. Din cauza frigului extrem, au îngheţat ţevile din Triaj şi apa s-a oprit.

În ciuda suprasolicitării, coducerea centrului dar şi celelalte autorităţi apelează la timişoreni să sune la 112 şi să anunţe dacă văd vreun om fără adăpost rămas în frig pe stradă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.