Întâlnire la CJ Timiș pentru lămurirea restanțelor lui ACS Poli la chiria...

Întâlnire la CJ Timiș pentru lămurirea restanțelor lui ACS Poli la chiria stadionului. Ce spune Sorin Drăgoi despre riscul ca echipa să joace în alt oraș

0
DISTRIBUIȚI
Sorin Drăgoi, președintele lui ACS Poli

Datoriile mari acumulate de ACS Poli pentru neplata chiriei la Stadionul ”Dan Păltinișanu” au generat o reacție din partea CJ Timiș. Săptămâna trecută a apărut informația că autoritățile județene ar putea interzice clubului să-și mai dispute aici partidele de pe teren propriu din Liga I. Președintele Sorin Drăgoi a anunțat astăzi că va avea o întâlnire miercuri, inclusiv cu președintele CJT, Călin Dobra, pentru a lămuri situația restanțelor.

Călin Dobra spunea într-o intervenția la Digi Sport că așteaptă un semn de ”bună intenție” de la ACS Poli în privința datoriilor pentru folosirea arenei.


”Avem datorie într-adevăr la CJ Timiș pentru plata stadionului. Noi am primit vineri hârtia, am încercat astăzi o întâlnire, dar miercuri vom avea o discuție împreună cu președintele, să stabilim formula de reeșalonare, cum închidem această datorie… Eu sper să găsim înțelegere și să nu avem surprize. Echipa e orașului, comunității, județului. Jucăm în Timișoara pentru Timișoara”, a declarat Sorin Drăgoi, președintele lui ACS Poli, la emisiunea ”Divizia locală” de la postul Digi 24 Timișoara.

Datoriile ar fi ajuns la peste 35.000 de euro pentru chiria stadioului iar LPF-ul a fost înștiințat despre această problemă de către CJ Timiș. ”Mare parte din datorie s-a acumulat datorită taxelor inițiale, de 5.000 de euro. Am achitat doar vreo trei facturi. Vom vedea la ce concluzii ajungem, nu cred că vom fi nevoiți să jucăm în altă parte. Să privăm publicul timișorean de jocul echipei și să jucăm în alt oraș”, a mai spus Drăgoi. Următorul meci acasă al lui ACS Poli va fi luni, 20 februarie, cu CSMS Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.