Acțiune INEDITĂ de promovare a echipei de volei feminin Agroland Timișoara. Cum...

Acțiune INEDITĂ de promovare a echipei de volei feminin Agroland Timișoara. Cum încearcă să atragă mai mulți suporteri la sală FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: UVT Agroland Timișoara / Facebook

Formația de volei feminin UVT Agroland Timișoara se pregătește în acest an de intrarea în elită. Clubul vrea promovarea atât în ceea ce privește performanța sportivă, cât și în privința imaginii sale.


Pentru a avea cât mai mulți suporteri în sală elevele pregătite de Bogdan Paul vor putea fi admirate de bănățeni pe un tramvai care circulă prin orașul de pe Bega.

Adelina Ungureanu și compania au fost ”imprimate” pe un tramvai al RATT care de azi circulă cu imaginea echipei Agroland. Tramvaiul special cu frumoasele voleibaliste nu va rămâne pe aceeași linie iar clubul îi provoacă pe timișoreni să-l prindă. ”Pregătim un concurs pentru cei vigilenți, care fotografiază tramvaiul pe traseu. Revenim cu detalii”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la Agroland. În următoarea perioadă tramvaiul va putea fi surprins în Centru și în Complexul Studențesc. El va schimba cu trecerea timpului liniile, de la linia 4 la 9, astfel încât tot mai mulți timișoreni să ajungă să-l vadă.

Clubul patronat de omul de afaceri Horia Cardoș se află pe locul 1 în Divizia A2 seria vest și e favorită la promovarea în A1 la capătul sezonului. Cu doar un punct pierdut în prima fază a campionatului, ”Agro” se pregătește de următorul pas, turneul zonal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.