ASU Politehnica, în pas cu tehnologia. Cum arată aplicația mobilă a clubului...

ASU Politehnica, în pas cu tehnologia. Cum arată aplicația mobilă a clubului susținut de suporterii timișoreni FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ASU Politehnica / Facebook

Formația susținută financiar de fanii alb-violeți a lansat astăzi una dintre surprizele promise în acest sezon. E vorba de aplicația mobilă Politehnica Timișoara, prin care, printre altele, suporterii pot afla cele mai recente știri despre favoriți și prin care au acces la conținut media divers.

Deși are un buget foarte mic și pentru nivelul B-ului, ASU Poli a rămas modernă în ceea ce privește ultimele tendințe în social media și marketing. Suporterii fideli pot descărca de azi din magazinul Google Play aplicația oficială a clubului, dezvoltată de compania AudioNow Digital. Aceasta oferă acces la ultimele știri și informații despre club, inclusiv postările de pe rețelele de socializare. Suporterii pot deveni chiar ei reporteri printr-o funcție specială. Nu lipsește nici conținutul media, audio și video. Fiind deja ”urcate” piese celebre ale trupei ”Noi din Banat”.

Deocamdată aplicația e în varianta de testare Beta, disponibilă doar pentru smartphone-urile cu platforma Android, însă cei de la ASU Politehnica anunță că în curând va fi lansată și varianta iOS.


Nu e prima aplicație, la modul general, făcută pentru echipa alb-violetă din Liga a II-a, în trecut un fan realizând o aplicație pentru vizualizarea jocurilor în format live text.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.