Bărbat urmărit general pentru FURTURI de mii de euro comise în Austria,...

Bărbat urmărit general pentru FURTURI de mii de euro comise în Austria, depistat în vestul ţării. Ce pedeapsă riscă

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat dat în urmărire generală de către autorităţile austriece a fost depistat ieri, 9 februarie, de către poliţiştii serviciului de Investigaţii Criminale Biroul Urmăriţi. În vârstă de 39 de ani, individul domiciliat în localitatea Oţelul Roşu din Caraş–Severin era căutat pentru numeroase furturi din societăţi comerciale de pe teritoriul Austriei.

Timp de aproximativ jumătate de an, bărbatul de cetăţenie română a comis 16 furturi din magazine, sustrăgând băuturi alcoolice şi parfumuri în valoarea totală ridicându-se la 8.500 de euro.


Conform legii austriece, infractorul va fi sancţionat cu o pedeapsă de maximum 3 ani de închisoare. Poliţiştii lau condus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara în vederea punerii în executare a mandatului european de arestare.

Pentru depistarea celui în cauză, oamenii legii au beneficiat de date şi informaţii suplimetare obţinute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.