BOLID de zeci de mii de euro căutat de autorităţile belgiene, depistat...

BOLID de zeci de mii de euro căutat de autorităţile belgiene, depistat în vestul ţării. Ce a declarat şoferul aflat la volanul autoturismului FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Cu siguranţă, o parte dintre maşinile aflate pe lista autorităţilor din Occident la capitolul bunuri căutate pentru confiscare, au luat drumul României. Este şi cazul unui Volkswagen Passat în valoare de 30.000 de euro, care a fost depistat în judeţul Arad, cu ajutorul poliţiştilor de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

Descoperirea a fost făcută ieri, în data de 21 februarie, în jurul orei 15.40, după o acţiune a oamenilor legii, pe linia combaterii traficului cu autoturisme furate. Volkswagen-ul, la volanul căruia se afla un cetăţean român pe numele Ion B., a fost oprit pe raza localităţii Santana.

În urma verificărilor s-a stabilit că automobilul era căutat pentru confiscare, după o alertă introdusă de autorităţile din Belgia.


Chestionat, şoferul a spus că nu ştia nimic despre acest fapt.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt iar mijlocul de transport în valoare de 30.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul STPF Arad, până la finalizarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.