Călin Bârcean a lansat un videoclip dedicat oraşului Timişoara, alături de Mircea...

Călin Bârcean a lansat un videoclip dedicat oraşului Timişoara, alături de Mircea Vintilă şi Silviu Paşca VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Călin Bârcean, solistul formaţiei Pragu De Sus a lansat un videoclip dedicat oraşului Timişoara

Călin Bârcean, solistul formaţiei Pragu De Sus a lansat un videoclip dedicat oraşului Timişoara, melodia fiind inclusă în albumul „Azi te vreau + Live 10”, lansat de Pragu’ de Sus și Mircea Vintilă în luna noiembrie a anului trecut. „E vorba de un cântec despre Timișoara, cu locuri celebre și întâmplări frumoase“, spune solistul trupei Pragu De sus.

Cariera trupei Pragu De Sus a început în anul 2004, odată cu primele apariții scenice și cu editarea primului material discografic, „Decupaj Sonor”.


Înființată de Călin Bârcean, Costel Răsuceanu, Marian Draghia și Constantin „Bebe” Borozan, Pragu’ de Sus a rămas, în prim-planul vieţii muzicale timișorene. Repertoriul abordat cuprinde sute de piese din sfera folk-pop-rock, dintre care peste 30 sunt compoziții proprii. Solistul Călin Bârcean și Pragu’ de Sus au redeschis culoarele folkului în zona de vest a țării, prin apariții regulate și colaborări de durată cu artiști precum Mircea Vintilă, Mircea Baniciu (cu care s-a înregistrat piesa „Nimeni, nimeni” în 2009), Ducu Bertzi, Marius Bațu și alții. Proiectele trupei au atras și muzicieni timișoreni, Horea Crișovan fiind prezent pe ultimele două albume Pragu’ de Sus.

Călin Bârcean va susţine astăzi, 17 februarie, un recital la Pub 1989 din Timişoara, de la ora 21.00, iar biletele de intrare la acest concert costă 20 lei.

Foto: Denis Budau

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.