Concert „clandestin” cu Mihai Mărgineanu, la Timişoara

Concert „clandestin” cu Mihai Mărgineanu, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Mihai Mărgineanu va susţine un concert extraordinar la Timişoara în data de 13 martie

Mihai Mărgineanu va susţine un concert extraordinar la Timişoara, în data de 13 martie, evenimentul urmând să se desfăşoare sub motto-ul „Clandestin“.

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai prolifici artişti de folk, iar muzica sa este inspirată de folclorul urban, iar alte piese sunt preluări ale unor cântece vechi de pahar. Mărgineanu, însă, întotdeauna a avut grijă capteze atenţia şi cu piesele sale proprii.  Deşi s-a lansat în muzica destul de târziu, la vârsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant.

Mărgineanu este cunoscut cinefililior şi din rolul lui Ardiles pe care-l joaca în cel mai iubit serial de comedie românesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinti, serial unde asigură şi coloana sonoră.


Anul trecut, artistul a susţinut două concerte în oraşul nostru, la Filarmonica Banatul în luna februarie şi la Vineri 15 în luna septembrie.

Anul trecut, cunoscutul solist a anunţat că investeşte peste 60.000 de euro pentru a obţine un un nou brevet de pilotaj, de această dată pentru avionul de pasageri. Mărgineanu a obţinut în 2013 „Private Pilot Licence” după ce a absolvit școala de pilotaj şi, când nu este pe scenă ori la filmări pentru serialul „Las Fierbinţi”, solistul este mai mereu „printre nori”, în propriul avion, un Cesena de mici dimensiuni. Anul trecut, în luna octombrie, Mihai Mărgineanu a aniversat alături de band-ul său, actori şi cântăreţi invitaţi, dar şi prietenii care formează publicul său 11 ani de scenă şi 4 decenii şi un pic de la sosirea sa pe marea scena a lumii. Printre cei care au fost prezenţi alături de el la aniversarea din Bucureşti s-au numărat Alex Muşat – „copilul teribil al blues-ului din Romania” – , cântăreţul şi actorul Ovidiu Niculescu sau violoncelistul Ştefan Gheorghe.

Biletele pentru concertul artistului din Timişoara, care va avea loc în 13 martie, la Filarmonica Banatul, de la ora 20.00, au preţuri cuprinse între 40 şi 60 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.