Concert la răsărit de soare la Timişoara: „Piesele Subcarpați vor conține niște...

Concert la răsărit de soare la Timişoara: „Piesele Subcarpați vor conține niște elemente mai jazzy, iar melodiile JazzyBIT vor căpăta un vibe mai hip-hop“

0
DISTRIBUIȚI
Cei trei membri ai trupei JazzyBIT vor susţine un concert inedit alături de Subcarpaţi

Melomanii timişoreni vor avea parte de un eveniment inedit care va prezenta pentru prima oară în faţa publicului un amestec inedit între muzica jazz şi cea hip – hop, cu ocazia concertului Subcarpaţi şi JazzyBIT.

Recitalul se va desfăşura cu ocazia aniversării a 2 ani de la deschiderea spaţiului cultural Ambasada, luni 27 februarie, de la ora 7.30 dimineaţa! „La 2 ani de la deschiderea Ambasada, petrecem împreună al treilea «Sunrise», alături de prieteni dragi, parteneri și artiști pe care-i iubim. O repetiție cu public și o colaborare inedită: MC Bean și Power pe Vinil vor colabora cu Teo, Mihai si Csongor. Subcarpați x JazzyBIT”, au transmis organizatorii evenimentului.

Inedita colaborare între muzicienii de la JazzyBIT şi cei de la Subcarpaţi s-a născut cât se poate de firesc.


„Ideea inițială a fost a lui Norbert Tako de la Ambasada, el ne-a propus să facem această colaborare la aniversarea locului. Nouă ne-a plăcut foarte mult ideea, mai ales în contextul în care în muzica JazzyBIT sunt mici influențe hip-hop, și nu numai. Va fi o repetiție cu public în sensul că proiectul este încă work in progress. Luni va avea loc o primă apariție publică, urmând să continuăm să lucrăm la muzica acestui proiect. Nu va fi un jam session, dar va avea cu siguranță o doză de improvizație. Practic vom combina muzica celor două trupe: piesele Subcarpați vor conține niște elemente mai „jazzy”, și piesele JazzyBIT vor căpăta un vibe mai hip-hop. Vom avea și elemente noi ce s-au născut la repetiții. Lumea ar trebui să se aștepte la o abordare diferită a muzicii ambelor trupe. Din partea Subcarpați vor fi prezenți MC Bean și Power pe Vinil, și noi vom fi în formulă completă“, ne-a declarat Mihai Moldoveanu, din partea trupei JazzyBIT.

Trupa timişoreană care a sărbătorit cinci ani de activitate la începutul acestei luni pregăteşte o serie de concerte interesante pentru 2017.  „Anul acesta a început foarte bine pentru noi: am sărbătorit 5 ani de activitate printr-un concert la Club 30, și pe lângă proiectul Subcarpați x JazzyBIT pregătim concerte la Paris și Praga. Pentru vară am anunțat deja participarea la Jazz in the Park din Cluj, și la Smida Jazz Festival, urmând să confirmăm mai multe concerte foarte curând. Am lansat și un model nou de tricou, creat de Ovidiu Hrin, ce se poate comanda pe site-ul nostru şi ne bucurăm de fiecare apariţie în faţa fanilor noştri“, a mai adăugat Mihai Moldoveanu.

Foto: Amalia Gaiţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.