Consilierul local Ștefan Sandu RECUNOAȘTE că primarul Nicolae Robu a prelungit ILEGAL...

Consilierul local Ștefan Sandu RECUNOAȘTE că primarul Nicolae Robu a prelungit ILEGAL contractul cu Retim, fără aprobare din partea consiliului local. Ce spune despre lupta internă din PNL

0
DISTRIBUIȚI

Consilierul local PNL Ștefan Sandu a fost prezent în studioul HDV, la PRESSALERT LIVE unde, întrebat dacă are vreo explicație prin care să justifice decizia lui Nicolae Robu de a prelungi contractual cu Retim fără o hotărâre dată de consiliu local, așa cum ar fi fost legal, Ștefan Sandu a ezitat, recunoscând că „o hotărâre de consiliu local a existat de abia ulterior. Oricum, trebuia sa fie ambele condiții îndeplinite. Nu țin minte să fi votat vreodată, nici în primul mandat, nici acum, vreo hotărâre de consiliu local prin care să fiu de acord cu prelungirea contractului cu Retim”.

Și mai franc a fost atunci când, chestionat în legătură cu schimbarea firmei care deține 50% din acțiunile Retim, în același mod autoritar, fără aprobarea consiliului local, a declarat că „nici măcar nu s-a adus la cunoștința consiliului local, decât foarte târziu”.


Chiar dacă situația nu i se pare ca fiind normală, Ștefan Sandu tinde să ia lucrurile ca atare. „În ceea ce privește legalitatea și normalitatea, lucrurile sunt așa cum sunt. Retimul, pe de altă parte, e o societate în care și consiliul local are 50% din acțiuni. Contractul e spre finalizare. Cel mai important este modul în care salubritatea va funcționa în Timișoara, cum vor fi mulțumiți cetățenii”, a declarat consilierul local Ștefan Sandu.

Invitatul din ediția de ieri a emisiunii PRESSALERT LIVE a spus că nu poate cuantifica dacă astfel de decizii se vor răsfrânge sau nu asupra reușitei în alegerile următoare. „Dacă cetățeanul simte că ceea ce se decide este direct sau indirect în avantajul său, beneficiile vor veni. A existat o lungă perioadă de timp în care Timișoara a stagnat. Acum se mișcă niște lucruri, nu se mișcă perfect, la nivelul la care mi-aș dori”, a opinat Ștefan Sandu.

Alegerile interne din cadrul PNL Timiș se aproprie tot mai mult și, ținând cont și de problemele primarului Nicolae Robu cu DNA, dar și de conflictele anterioare din cadrul partidului, se anunță o luptă ascuțită. „Mi-aș dori să fie o campanie agitată, dar nu cu cuțitele pe masă. Vreau ca cei care doresc cu adevărat să acceadă la anumite funcții, să arate chestia asta. Nu ne putem aștepta ca cineva care nu se agită în propria campanie să arate chestia asta. Sper să fie o campanie vastă, cu mulți candidați, cu multe opțiuni și la final cel mai bun să câștige”, a specificat Ștefan Sandu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.