Cristian Brâncovan, IMPRESIONAT de cum au decurs manifestațiile din Timișoara. Ce a...

Cristian Brâncovan, IMPRESIONAT de cum au decurs manifestațiile din Timișoara. Ce a spus despre intervenția suporterilor într-una dintre zilele de protest VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Cristian Brâncovan, care a devenit cunoscut în Timișoara odată cu implicarea sa în lupta împotriva hoților de buzunare, a fost și unul dintre oamenii aflați în fața mulțimii ieșite în Piața Victoriei la protestele anti-corupție. Invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE, timișoreanul a vorbit despre numărul mare al manifestanțiilor și despre cum s-au văzut protestele de „la înălțime”.

„Eram convins că se vor alătura și alții, că există oameni cu inițiativă în Timișoara, care vor sprijini protestul și că se va desfășura fără ostilități”, și-a început Cristian Brâncovan pledoaria referitoare la protestele din Piața Victoriei din orașul de pe Bega. „În atâtea ore oamenii au venit și au plecat. Au fost extrem de mulți și, dacă lucrurile continuau în același ritm, sunt singur că marea majoritate a timișorenilor ar fi ajuns în piață. Au fost și oameni care au votat opoziția, și oameni care au votat puterea și cei care nu au votat. Atunci când s-a simțit nedreptatea făcută în urma ordonanței, populația a ieșit în stradă și și-a spus nemulțumirea.


Am fost poziționat sus pentru că mi-am asumat răspunderea juridică și era normal să am acces, să pot vedea ce se întâmplă, dacă sunt agitatori sau persoane inflitrate. Pentru mine e fost impresionant”, a precizat Cristian Brâncovan.

Miercuri, într-una dintre zilele de protest, în timpul manifestărilor și-a făcut apariția câteva zeci de suporteri ai galeriei lui ASU Politehnica, care au intervenit într-un stil caracteristic. „Toți cei care au venit, în jur de 100, erau nereprezentativi ca să se impună. Sunt oameni responsabili, educați. E adevărat, poate exista efect de turmă, dar nu s-a pus cazul. Au fost seară de seară, i-am simțit, s-au comportat exemplar. Îi apreciez și mă mândresc cu ei”, a ținut Cristian Brâncovan să declare, spunând și că nu s-ar fi pus niciodată problema să se întâmple ca la București, acolo unde se bănuiește că printre cei care au provocat incidentele se numără și membri ai galeriilor echipelor de fotbal.

Întrebat cum vede evoluția carierei politice a lui Sorin Grindeanu, Brâncovan a declarat că „în momentul când s-a dus la București să fie o marionetă politică, omul nu ne-a mai reprezentat pe noi, ci doar pe Dragnea, care acum cred că e cel mai mare rău și trebuie înlăturat. Sorin Grindeanu nu e pierdut din punctul meu de vedere, are șansa să se reabiliteze în fața timișorenilor. Anularea ordonanței e un pas în față, dar sperăm că nu doar să fie lumea adormită. Ca și cetățean mă interesează să existe echilibru între puteri”, a declarat Cristian Brâncovan.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.