Decizia luată de Kaufland după ce un timișorean a descoperit borcane cu...

Decizia luată de Kaufland după ce un timișorean a descoperit borcane cu capere având etichete false ale unui produs mai scump

0
DISTRIBUIȚI
Etichete false pe un produs de la Kaufland.

Kaufland România anunță că a luat o serie de măsuri după ce un cititor PRESSALERT.ro ne-a semnalat că a descoperit pe rafturile magazinului din Calea Șagului din Timișoara borcane cu capere având etichete false ale unui produs mai scump. Timișoreanul revoltat a și făcut o reclamație la Oficiul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș, în urmă cu două zile.

În urma unei adrese făcute de PRESSALERT.ro, Kaufland România transmite că i-au fost solicitate explicații furnizorului produsului respectiv. Mai mult, Kaufland a retras borcanele de capere care au etichete false din toate magazinele din țară.

„Am sesizat furnizorul produsului cu privire la această situație, solicitând explicații. Din proprie inițiativă, Kaufland a retras de la raft produsele Kaiser Franz Josef Capere în saramură 370 g la nivel național și am anulat comenzile în așteptare. Confirmăm că la livrare, produsele au fost însoțite de declarație de conformitate, potrivit procedurilor în vigoare, prin care furnizorul atestă că articolele corespund tuturor standardelor. Suntem în legătură cu acesta pentru explicații suplimentare”, a comunicat Kaufland România.

De asemenea, reprezentanții lanțului de magazine transmit că sesizările clienților sunt luate „foarte în serios”.

„Precizăm că suntem foarte stricți cu privire la calitatea produselor care ne sunt furnizate și toleranța noastră este zero în raport cu respectarea procedurilor.


Luăm foarte în serios sesizările clienților noștri și vă asigurăm de întreaga disponibilitate, corectitudine și transparență în remedierea promptă a oricărei neplăceri. Suntem la dispoziția dumneavoastră în fiecare zi la Biroul de Informații din magazin sau la numărul de telefon gratuit 0800.080.888, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 18.00”, mai precizează Kaufland România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.