Descinderi în județul Timiș, mai multe persoane „săltate” de polițiști. Vezi care...

Descinderi în județul Timiș, mai multe persoane „săltate” de polițiști. Vezi care este motivul perchezițiilor

0
DISTRIBUIȚI

Dimineață cu ghinion pentru mai multe persoane din județul Timiș, care s-au trezit dis-de-dimineață cu polițiștii la ușă.

Din primele informații, se pare că polițiștii de la Brestovăț au descins la mai multe adrese din localitățile Tes și Lucareț.


Vizate de acțiune sunt persoane suspectate că dețin arme clandestine. Până în acest moment, polițiștii au găsit și ridicat trei arme.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „În cursul acestei dimineți, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Lugoj, poliţiştii Secției 5 Rurale Belinț au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Brestovăț, la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. În fapt, în cursul lunii ianuarie a.c., poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că bănuiții, doi bărbați de 25 și 28 de ani, ar deține la domiciliu arme și muniție, confecționate artizanal. În urma percheziției, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor trei arme confecționate artizanal, 50 de cartușe și mai multe dispozitive și unelte folosite la confecționarea armelor și muniției. La activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Poliţiştii continuă cercetările, în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză”, spune comunicatul IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.