SCM Politehnica revine la jocurile de campionat cu o dispută pe terenul...

SCM Politehnica revine la jocurile de campionat cu o dispută pe terenul lui Dinamo. Ce spun timișorenii despre probabilul abandon al Reșiței

0
DISTRIBUIȚI
SCM Politehnica

Handbaliștii alb-violeți au rămas doar cu obiectivul din Liga Zimbrilor după eșecul de la Turda din Cupa României. Tehnicianul Pero Milosevic spune că elevii săi nu au probleme cu moralul înaintea derby-ului cu Dinamo și că SCM Politehnica poate miza pe toți componenții săi.

Timișorenii au avut dueluri aprige cu alb-roșii în ultimele sezoane. În tur Dinamo s-a impus la limită pe terenul lui Poli. ”Jucăm cu campioana Ligii, Dinamo e una dintre cele mai bune echipe din ultimii ani, mai ales la ei acasă. Dar dacă jucăm precum am făcut-o aici în ultimul timp, avem șanse. Au un bun antrenor, o echipa bună, jucători buni. Sunt campionii, dar vom lupta pentru a câștiga”, a declarat Pero Milosevic.

Bănățenii vin după eșecul, de asemenea la limită, cu Potaissa Turda. ”Toată echipa a vrut în Final 4, la Turda e greu să câștigi, chiar dacă am mai făcut-o. Nu am avut șanse în ultimele minute… Normal, ultimele lor două goluri nu trebuiau să fie, au fost cu mulți pași. În campionat n-am mai pierdut de la meciul cu Odorhei. Am tecut peste.


Avem moral bun, nu avem presiune cu Dinamo”, a mai spus Milosevic.

”Dinamo are o forță enormă, a jucat în Liga Campionilor. Îi are pe frații Esteki, Irimuș e selectionat. Îi respectam mult. Dar anul acesta putem câștiga împotriva oricărei echipe cu buget mai mare. Am învins și CSM-ul. De ce nu am câștiga și cu Dinamo?”, consideră tehnicianul lui Poli.

Căpitanul Cristian Fenici vrea de asemenea să revină cu cel puțin un punct din ”Polivalenta” ”câinilor”. ”E cea mai dificilă deplasare, pentru că nu am reuşit să câştigăm pe terenul lor niciodată, doar când nu aveau un lot să se bată la titlu. Sper să facem o surpriză. Să venim cu puncte de la Bucureşti. Dar va fi greu, au jucători buni. Noi sperăm să venim cel puţin cu un punct… Ne-am dorit şi în Cupă, dacă se juca la Timișoara cu siguranță era altul rezultat. La Turda e un teren dificil, chiar și așa am avut șansa să câștigăm. Ne rămâne să facem o figură frumoasă în campionat, să ajungem pe un loc cât mai bun”, a explicat Fenici.

Toți jucătorii au fost anunțați apți pentru duelul cu Dinamo. Meciul e programat duminică, de la rora 11.00 (TVR 2), în runda a 17-a a Ligii Naționale. Bucureștenii sunt lideri, cu 41 de puncte, Poli e pe 8 cu 23 de puncte adunate.

Reșița va părăsi probabil campionatul

Timișorenii au vorbit azi și despre situația celor de la HC Adrian Petrea Reșița, grupare care nu a efectuat deplasarea la Călărași și care probabil va abandona competiția din cauze financiare. ”Ne pare rău de această situaţie… Reşiţa era o echipă de tradiţie a Banatului. Sperăm să revină precum Baia Mare”, a spus Pero Milosevic. Cristian Fenici a și evoluat pe Bârzava o perioadă. ”Îmi pare rău de băieții de acolo, sunt prietenii mei. E a treia oară în șase ani când dispare o echipă la Reșița. Poate se va face altă echipă”, a conchis căpitanul lui SCM Poli. Cel mai probabil Reșița va ieși din competiție, situație în care se vor păstra rezultatele din tur iar jocurile de după jumătatea campionatului vor fi câștigate la masa verde (10-0) de adversarele cărășenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.