Dispută cu multe GOLURI între Ripensia Timișoara și ACS Poli II. Cum...

Dispută cu multe GOLURI între Ripensia Timișoara și ACS Poli II. Cum s-a desfășurat amicalul de la Urseni

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timișoara a bifat a doua victorie în partidele amicale, tot la capătul unei partide cu goluri multe, la fel ca și cea obținută în fața lui AS Seceani (L4) în data de 8 februarie, când scorul a fost 5-0. Roș-galbenii s-au testat astăzi, la Urseni, cu „satelitul” prim divizionarei ACS Poli, întâlnire încheiată cu nu mai puțin de șapte goluri marcate și un penalty ratat. În ciuda dificultăților întâmpinate din cauza terenului greu, cele două echipe au jucat cu poftă în atac, 5-2 fiind scorul final în favoarea lui „Ripi”.

A fost cel de-al patrulea test al echipei antrenate de Remus Steop, care, până acum, în afara amicalului cu Seceani, a cedat în fața secund divizionarei Luceafărul Oradea, la Salonta, cu scorul de 2-0 și a remizat în duelul cu liderul Ligii a IV-a din Arad, Crișul Chișineu Criș, 1-1. Cinci marcatori diferiți a avut Ripensia în victoria la zero, Vladia, Nanu, Luca, Grunta si Dumiter, partida disputându-se la Cornești. În fine, în urmă cu trei zile, tot la Urseni, ca și astăzi, pentru roș-galbeni a marcat Matiș, dar Crișul a egalat situația pe tabelă într-un final.

Începutul bun din meciul de astăzi contra lui ACS Poli II a fost concretizat de Toma, care a transformat o lovitură de pedeapsă.


Până la pauză jucătorii lui Remus Steop s-au desprins la 3-0, după o „dublă” semnată de Matiș. Locul „principalului” Victor Collins, încă în Irlanda din motive personale, a fost preluat astăzi de Mircea Șchiopu.

Nanu a marcat golul patru, după o acțiune pe partea dreaptă, pasă în prelungire peste care a sărit inteligent Pavel, ca mingea să ajungă la Nanu și să fie plasată la colțul lung. Bobină a avut o execuție de toată frumusețea dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, balonul fiind catapultat peste zid, în plasă. La scorul de 5-0, Pop, de la ACS Poli II, a interceptat o minge la 30 de metri de poarta adversă și a scăpat singur cu portarul, înscriind golul de onoare. Nu avea să fie singurul, întrucât și Sturz și-a trecut numele pe lista marcatorilor, la capătul unei faze fixe, după o recentrare finalizată din voleu, cu latul. „A fost un test bun astăzi, pe un teren greu. Ușor, ușor, începem să ne reglăm, chiar dacă, din păcate, am avut cam puține meciuri amicale în această perioadă. Organizarea este bună, avem realizări pe teren și mă bucur că nu ne-am accidentat. Totul decurge conform planului, suntem bine, mai puțin planificarea jocurilor de pregătire. Bineînțeles, din cauze obiective, terenurile înghețate, nu am vrut să riscăm accidentări care ne pot ține pe urmă o perioadă mai lungă fără activitate”, a declarat Remus Steop.

Pe lista indisponibilităților s-au aflat Mediop, înca nerefăcut, dar care efectuează antrenamente, nefiind în parametri normali, Zaluschi, accidentat, Mânecan, ușor afectat după meciuri de miercuri de la Chișineu Criș, precum și Filip, bolnav.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Toma, Hecsko, Aprop, Vlădia, Briciu, Stoi, Popa, Olar, Matiș, Dumiter, iar în partea secundă Gakos – Grunță, Vasiliu, Vlădia, Luca, Nanu, Stoi, Bobină, Semeniuc, Golda, Olărescu.

ACS Poli II: Contra – Filip, Pop, Sturz, Podină, Andreici, Oprea, Popan, Codrean, Totic, Velcotă. Au mai intrat: Torok și Kokora.

Foto: Arhivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.