Fără Zahăr şi Ţapinarii au susţinut un concert Anti-Valentine’s Day la Timişoara,...

Fără Zahăr şi Ţapinarii au susţinut un concert Anti-Valentine’s Day la Timişoara, cu glume de Dorohoi şi Sălăjan FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-489637016">
Fără Zahăr şi Ţapinarii au susţinut un concert Anti-Valentine’s Day la Timişoara

Conceptul de Anti-Valentine’s Day, iniţiat de către cei doi membri ai trupei Ţapinarii, a ajuns din nou în Timişoara, evenimentul desfăşurat joi seara în incinta clubului Bunker fiind unul care a adunat un public numeros.

De această dată, cei de la Ţapinarii au venit cu „întăriri“, avându-i alături pe cei doi băieţi care alcătuiesc formaţia Fără Zahăr, Bobi Dumitraş şi Bobo Burlăcianu. Spectacolul serii a debutat cu puţine minute înainte de ora 23.00, în faţa unui public care a savurat încă din primele momente show-ul pus la cale de formaţia care printre melodii a strecurat o serie de glume din categoria stand-up comedy cu referire directă la oraşul lor natal, Dorohoi. „E cineva din Dorohoi aici? Trebuie să vă spun că prin Dorohoi curge Jijea. E un fel de Bega, dar care curge în baie… Dorohoi este un oraş în care oamenii au chef de muncă. Şi nu e o glumă. Au chef de muncă sâmbăta şi duminica”, au fost câteva dintre glumele cu care trupa a descreţit frunţile celor prezenţi. Din repertoriu nu au lipsit nici trimiteri la celebra ordonanţă de urgenţă cu numărul 13, care a scos numeroși români în stradă în ultima perioadă.

După o scurtă pauză alături de rezidentul DJ Oz, în faţa spectatorilor au urcat Adrian Tănase – voce subţire şi chitară, plus Cosmin Covei – voce groasă, cei doi membri ai trupei Ţapinarii. Alături de piesele lor binecunoscute şi referirile la cartierul bucureştean Sălăjan, cei doi au cântat şi noua lor piesă, „Taci“. Spre bucuria celor prezenţi, la finalul spectacolului Ţapinarii şi Fără Zahăr au cântat împreună, fiind răsplătiţi cu aplauze prelungite de spectatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.