Femeie căutată de autorităţile italiene pentru trafic de persoane, prinsă la graniţa...

Femeie căutată de autorităţile italiene pentru trafic de persoane, prinsă la graniţa de vest. Cum a încercat să părăseasă ţara

0
DISTRIBUIȚI

O persoană de sex feminin pe numele căreia era emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane a fost depistată în această săptămână la graniţa de vest a României.


În data de 7 februarie, în jurul orei 18.30, femeia în vârstă de 39 de ani a fost surprinsă în trenul care circulă pe ruta Braşov – Budapesta, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, cu intenţia de a părăsi ilegal ţara, folosinduse de un act de identitate italian fals.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză este cetăţean român şi se numeşte Florina M., fiind din judeţul Dâmboviţa, fiind căutată de autorităţile italiene pentru infracţiunea de trafic de persoane.

Poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, fals privind identitatea şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, iar persoana in cauză a fost predată unei echipe din cadrul I.P.J. Arad in vederea dispunerii măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.