Grupul Iulius, peste 100.000 mp de spații office în România. Vezi cu...

Grupul Iulius, peste 100.000 mp de spații office în România. Vezi cu cât va crește cifra în acest an (P)

0
DISTRIBUIȚI

Recunoscut drept cel mai mare dezvoltator de proiecte mixte din România, grupul Iulius reprezintă un investitor activ şi pe piaţa office. Astfel, după inaugurarea, în luna ianuarie, a primului imobil de birouri din ansamblul Openville Timişoara, Iulius a ajuns la un portofoliu operaţional de peste 106.000 mp de spaţii office, în nouă clădiri clasa A, realizate sub brandul „United Business Center” (UBC).

În ultimele 12 luni, suprafaţa de birouri deţinută a crescut cu 42.000 mp, odată cu finalizarea a două imobile în ansamblul Palas Iaşi şi a clădirii din Openville Timişoara. Tot aici, compania are în dezvoltare o suprafaţă totală de aproximativ 130.000 mp, în ceea ce va deveni principalul centru de business din vestul ţării.

În această vară, portofoliul operaţional de birouri va creşte cu încă 13.000 mp, când va fi dată în folosinţă cea de-a doua clădire office din ansamblul Openville Timişoara.


Totodată, în primăvară, Iulius va începe lucrările de construcţie la trei noi clădiri, cu o suprafaţă totală de 73.000 mp, care vor fi livrate pe piaţă într-un termen cuprins între 12 şi 18 luni.

În prezent, Iulius deţine şase clădiri UBC în complexul urbanistic Palas Iaşi (70.000 mp), două în proximitatea Iulius Mall Cluj (18.000 mp) şi una în ansamblul mixt Openville Timişoara (18.000 mp).

Cele nouă imobile găzduiesc sediile a peste 50 de companii şi reprezintă spaţii de muncă moderne pentru aproximativ 7.800 de persoane, care au la dispoziţie o gamă extinsă de facilităţi: food court, restaurante, cafenele, magazine, spaţii verzi, cinema multiplex, centru de fitness, săli de conferinţă, servicii medicale şi bancare, opţiuni pentru relaxare şi locuri de parcare.

De asemenea, în toate clădirile sale de birouri, Iulius a implementat programul Card Partener, prin care miile de angajaţi beneficiază de discount-uri speciale, de până la 30%, la zeci de magazine şi operatori de servicii.

Proiectate în conformitate cu normele LEED, clădirile UBC dispun de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a crește eficienţa costurilor la utilităţi şi confortul chiriaşilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.