HOŢI de portofele, PRINŞI de poliţiştii timişoreni. Ce sume au încercat infractorii...

HOŢI de portofele, PRINŞI de poliţiştii timişoreni. Ce sume au încercat infractorii să sustragă

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, bănuit de comiterea unui furt dintr-o locuinţă, a fost depistat de către poliţiştii Secţiei 2 Timişoara. Inculpatul domiciliat în comuna Giera din judeţul Timiş a fost identificat ieri, în data de 7 februarie.

Acum mai bine de un an, în data de 29 octombrie 2015, în jurul orei 23.00, tânărul şi-a folosit calităţile de căţărător şi a escaladat o fereastră, prin care a pătruns într-o locuinţă din Timişoara.


Scăpat ca porcu-n cucuruz, infractorul nu a iertat nimic din ce i-a fost la vedere şi a plecat cu un portmoneu în care se aflau acte şi aproximativ 500 de lei.

Tot ieri, poliţiştii de la Secţia 4 Timişoara au fost nevoiţi să intervină după ce un bărbat de 41 de ani a fost reţinut de agenţii de pază a unei societăţi comerciale. În jurul orei 17.20, hoţul domiciliat în comuna Vad din judeţul Cluj a furat un portofel dintr-o poşetă care se afla într-un cărucior pentru cumpărături şi a încercat să fugă de la faţa locului cu suma de 550 de lei. Din fericire pentru victimă, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt. Oamenii legii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale ale indivizilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.