Informatica Timișoara a învins-o fără probleme pe City’US Târgu Mureș. Contingentul brazilian...

Informatica Timișoara a învins-o fără probleme pe City’US Târgu Mureș. Contingentul brazilian al bănățenilor s-a mărit contra deținătoarei titlului GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1685022467">
Informatica Timișoara Foto: Adrian Pîclișan

Formația timișoreană de futsal s-a impus ușor în fața grupării campioane. Cu o formulă dominată de jucători din ”Țara cafelei” Informatica Timișoara a trecut cu 5-2 (3-1) de City’US Târgu Mureș, echipă mult mai vulnerabilă față de cea care sărbătorea în 2016 un trofeu câștigat chiar pe Bega. La gazde a evoluat și noul sosit Andreas ”Andrecito” Deco.

Brazilienii care s-au acomodat de ceva vreme cu metropola vestică au făcut astăzi spectacol în Sala ”Constantin Jude”. Felipe Oliveira a deschis scorul după un ”assist” al lui Savio Valadares. Jucător care avea să ducă scorul rapid la 2-0. Oaspeții au revenit în joc, aparent, căci după ghinionul lui Simic – marcator în proprie poartă, ”informaticienii” au dominat și mai apăsat ostilitățile. Același Felipe a marcat din nou și mai avea să o facă de două ori după pauză. Scorul final, 5-2 pentru timișoreni, a arătat decent grație reușitei lui Covaci pentru trupa din Tg. Mureș. Pe lângă Andrecito, Felipe și Savio, gazdele au apelat și la Thiago Alcantara, în timp ce între buturi a apărat o altă nouă achiziție, portarul spaniol Molina, venit chiar de la mureșeni.

Dacă echipa din Tg. Mureș ocupă doar locul 6 în sezonul regulat. După 18 runde Informatica ocupă locul 2, cu doar două puncte mai puține decât liderul surprinzător din Galați. Bănățenii urmează să joace luni, 20 februarie (ora 19.00), în sferturile Cupei României, pe terenul divizionarei secunde Colțea Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.