INFRACŢIUNI în trafic depistate de poliţiştii din vestul ţării. Vezi ce reguli...

INFRACŢIUNI în trafic depistate de poliţiştii din vestul ţării. Vezi ce reguli au fost încălcate de şoferii indisciplinaţi

0
DISTRIBUIȚI

Mai mulţi conducători auto care s-au avântat ilegal în trafic au fost sancţionaţi de către poliţiştii din judeţul Arad. Ieri, trei şoferi au fost surprinşi în ofsaid, după ce fie leau expirat numerele de înmatriculare, fie aveau autoturismele radiate din circulaţie, ba chiar conduceau un mijloc de transport după ce au consumat băuturi alcoolice, neavând nici măcar permis.

Un tânăr de 22 e ani, din localitatea Grăniceri, sa ales cu dosar penal după ce a fost depistat pe strada Andrei Şaguna din Arad conducând o maşină a cărei numere de înmatriculare erau expirate din 16 februarie.


Un alt bărbat, de 48 de ani, din Arad, a avut aceeaşi soartă, fiind prins la volanul unei maşini radiată din circulaţie de autorităţile olandeze în luna octombrie a anului trecut. Şoferii au fost sancţionaţi şi în Lipova, pe DJ 725, acolo unde un bărbat de 79 de ani conducea un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate din 8 februarie.

Puţin mai teribilist, un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost surprins în timp ce conducea un moped pe strada Şetafan Augustin Doinaş din Arad. În urma verificărilor efectuate de oamenii legii sa stabilit nu doar că acesta nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, dar şi că a consumat băuturi alcoolice, valoarea rezultată fiind de 0.29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.