Weekend plin pe șoselele din Timiș: zeci de permise au fost SUSPENDATE,...

Weekend plin pe șoselele din Timiș: zeci de permise au fost SUSPENDATE, sute de sancţiuni acordate de poliţişti

0
DISTRIBUIȚI

Sfârşit de săptămâna activ pentru poliţiştii din Timiş, care au acţionat pe întreaga arie a judeţului în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.


În perioada 17-19 februarie au fost acordate peste 350 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 185 au fost pentru nerespectarea vitezei legale.

De asemenea, pe perioada celor trei zile, oamenii legii au reţinut nu mai puţin de 47 de permise de conducere şi au întocmit dosare penale, totalul sancţiunilor contravenţionale ridicânduse la 366. Cauzele suspendării permiselor au fost fie că şoferii nu au acordat prioritate pietonilor şi vehiculelor, fie că nu au respectat efectuarea manevrelor de depăşire sau semnificaţia culorilor semaforului, ori că au condus sub influenţa băuturilor alcoolice sau că au încălcat limita legală de viteză. Au mai fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Încă din startul săptămânii, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.