„Livrare specială” la sediul PSD Timiş. Ce cadou au primit social-democraţii ca...

„Livrare specială” la sediul PSD Timiş. Ce cadou au primit social-democraţii ca să prindă curaj să scape de Dragnea

0
DISTRIBUIȚI

Pesediştii din Timiş au primit un cadou surpriză, menit să îi ajute să scape de Liviu Dragnea, liderul formaţiunii la nivel naţional.

După adoptarea OUG 13 privind modificare Codului Penal mii de timişoreni au ieşit în stradă pentru a cere demisia premierului Sorin Grindeanu, dar şi pe cea a liderului PSD, Liviu Dragnea, considerat autorul moral al ordonanţei.


Iar dacă numărul protestatarilor care mai ies în stradă la Timişoara a scăzut semnificativ, simţul umorului a rămas cu siguranță la același nivel. Aşa că, pentru a încuraja PSD Timiş să scape de Liviu Dragnea, membrii grupului Timişoara Civică, grup format în timpul protestelor din ultima perioadă din capitala Banatului, au lăsat la poarta sediului social-democraţilor din Timiş un cofrag cu ouă și mesajul: „Dacă nu aveţi ouă să scăpaţi de Liviu Dragnea, vă dăm noi”.

Amintim că, duminică seara, circa 1.000 de oameni au ieşit în Piaţa Victoriei din Timişoara pentru a cere demisia executivului Grindeanu. Protestatarii au declarat public că nu se vor lăsa intimidaţi de ameninţările cu reclamaţii la Protecţia Copilului şi că vor continua să iasă cu micuţii lor la proteste pentru a-i învăţa ce învăţa ce înseamnă spiritul civic.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.