Loredana aduce „Sentimente de primăvară” la Timişoara. Vezi când va avea loc...

Loredana aduce „Sentimente de primăvară” la Timişoara. Vezi când va avea loc concertul VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
Loredana va susţine un concert special la Timişoara inclus în turneul ei naţional „Sentimente“

Loredana Groza va susţine un concert extraordinar la Timişoara, evenimentul fiind inclus în cadrul turneului naţional „Sentimente de primăvară“, care debutează în data de 1 martie la Craiova şi se încheie în 22 martie, la sala Capitol a Filarmonicii Banatul. Turneul efectuat de artista născută în data de 10 iunie 1970, la Oneşti, va prezenta publicului din ţară producţia pe care Loredana a lansat-o în toamna anului trecut la Bucureşti, un spectacol cu o desfăşurare impresionantă de forţe care parcurge marile sale hituri, include peste 10 look-uri speciale ale artistei şi zeci de oameni implicaţi în producţie.

În fiecare an, Loredana aduce o nouă tematică originală prin spectacolele sale de la Sala Palatului. După concertele „Magic” (2013), „Reveria” (2014) şi „Imaginarium” (2015), artista a susţinut show-ul „Sentimente”, în luna noiembrie a anului trecut, care reprezintă o altă etapă în cariera artistei. Tematica va fi promovată în continuare, iar producţia concertului de la Sala Palatului va fi adaptată pentru turneul naţional. Spectacolul „Sentimente” a deschis poarta către inima şi sufletul artistei, care şi-a expus încă o dată povestea prin muzică.


Spectatorii au călătorit prin viaţa şi activitatea cântăreţei, trecând de la speranţa şi inocenţa copilăriei până la etapa dragostei şi maturitatea profesională şi personală. Ca de fiecare dată, Loredana a uimit cu un show muzical complex în care a introdus şi elemente coregrafice.

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din muzica românească, ce se bucură de succes datorită stilului muzical diversificat cu care şi-a obişnuit fanii. Cu o voce inconfundabilă, dar şi cu o atitudine camelonică, artista a abordat numeroase genuri muzicale, printre care: pop, soul, R’n’B, rap, muzică ţigănească, lăutărească, muzică electronică, rock alternativ şi muzică populară. De-a lungul celor 30 de ani de carieră, Loredana a lansat 20 de albume şi are peste 500 de piese înregistrate, dintre care mai bine de 50 dintre ele sunt hituri. Mai mult, artista a cântat pe aceeaşi scenă cu nume sonore ale muzicii internaţionale, precum: Tom Jones, The Drifters şi George Michael. Pe lângă activitatea muzicală, Loredana a participat la mai multe show-uri de televiziune şi a jucat diferite roluri, atât în filme, cât şi în seriale. În prezent artista este jurat şi antrenor la spectacolul muzical de talente „Vocea României”. La sfârşitul săptămânii trecute, artista a susţinut un concert extraordinar la The Alice Bar în Londra, iar de Valentine s Day artista a lansat o piesă nouă. „”Ziua de azi” este noul meu cântec, prin el vă îndemn să vă bucuraţi de tot ceea ce aveţi. Fiecare clipă e importantă, fiecare zi contează. Să o trăim conştienţi, prezenţi în fiecare secundă, cu dragoste!“, a declarat artista.

Spectatorii vor putea cumpăra cartea „Sentimente“, semnată de Loredana, de la standuri speciale, o colecţie de amintiri ale prietenilor şi familiei Loredanei despre primii săi ani de carieră. În deschiderea concertelor va cânta Skizzo Skillz.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.