Luna iubirii cu teatru, prăjitură și cafea la Timișoara. Vezi ce parteneriat...

Luna iubirii cu teatru, prăjitură și cafea la Timișoara. Vezi ce parteneriat a anunțat TNT

0
DISTRIBUIȚI
Scenă din Hamlet, un spectacol după W. Shakespeare, în traducerea remix a lui Peca Ștefan, și regia Adei Lupu Hausvater

În luna iubirii, Teatrul Național Timișoara anuntă începutul unei frumoase povești de dragoste cu Starbucks Timișoara Piața Victoriei. Cum orice Romeo are Julieta lui, orice spectacol de teatru trebuie să se încheie cu o prăjitură și o cafea perfectă pregătită de barista, mai ales când teatrul și cafeneaua sunt pe aceeași stradă.

E lucru știut, cafenelele au văzut mai multe săruturi sincere decât starea civilă, iar o seară romantică îi duce întotdeauna pe cei doi, de mână, la teatru.


Emoțiile sunt vii. Palpabile. Când ieși de la teatru, faci câțiva pași și ai șansa să descoperi un alt spectacol, de data asta gustativ, îmbinarea dintre dulce prețios de ciocolată belgiană caldă, în valuri intense, și cafea cu spumă de lapte cu gust de cremă de zahăr ars.

Înainte de Valentine’s Day și până după Dragobete, orice spectator al Teatrului Național care vine la cafeneaua Starbucks Timișoara Piața Victoriei, arată biletul sau invitația la spectacol și comandă Butterscotch Brûlée Latte și o prăjitură Lava Cake, va primi, gratuit, încă o băutură la alegere pentru cel drag, de aceași mărime ca și cea comandată.

Campania se desfășoară în perioada 13 – 25 februarie și e doar începutul poveștii de dragoste dintre cafeneaua Starbucks Timișoara Piața Victoriei și Teatrul Național.

Povestea de dragoste începe la „Hamlet”, un spectacol după William Shakespeare, în traducerea remix a lui Peca Ștefan și regia Adei Lupu Hausvater, și va urma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.