Mărţişor muzical alături de „pepiniera de tinere talente“ Vest Phoenix Cover, la...

Mărţişor muzical alături de „pepiniera de tinere talente“ Vest Phoenix Cover, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Vest Phoenix Cover oferă un mărţişor muzical special la Timişoara

Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la un mărţişor muzical mai altfel alături de membrii trupei Phoenix Cover Band, condusă de îndrăgitul solist Titi Dragomir, evenimentul urmând să se desfăşoare miercuri 1 martie, la 1740 Music Cafe.

Singura formaţie care poartă numele Phoenix cu acceptul legendarului muzician Nicu Covaci este o adevărată pepinieră, propunându-şi de câţiva ani să sprijine tinerele talente muzicale timişorene care activează în domeniul rock şi folk.


Printre vocile care s-au remarcat graţie casting-urilor realizate de ei se numără şi Ştefan Sorana Karina, care în prima ediţie a concursului Vocea României Junior, desfăşurată zilele trecute, a întors trei scaune şi a intrat în echipa Andrei.

„Karina a venit la noi în luna mai a anului 2014 şi a cântat alături de noi până la sfârşitul anului 2015, a cântat de mai multe ori cu noi iar acum este la MediaPro. Cu ocazia concertului nostru de mărţişor vom promova alţi tineri, ca Cătălin Circiu, Alexandra Văduva, Andreea Munteanu, Alexandru Dancesc sau Andrei Niciu. Planurile noatre pentru acest an sunt aceleaşi ca la început: promovarea tinerilor cu repetiţii şi concerte. Ne pregătim pentru un alt concert care va avea loc în luna aprilie, şi suntem nerăbdători să le oferim timişorenilor un mărţişor muzical deosebit“, ne-a declarat Titi Dragomir.

Concertul Phoenix Cover Band va începe la ora 20.00, iar biletele de intrare costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.