Maşină RĂSTURNATĂ pe o șosea din Timiş. Vezi care a fost cauza...

Maşină RĂSTURNATĂ pe o șosea din Timiş. Vezi care a fost cauza accidentului și în ce stare se află șoferița

0
DISTRIBUIȚI

Un nou incident rutier a avut loc în această dimineață în judeţul Timiş, de această dată în apropierea comunei Tomnatic, pe DN6. La prima oră a dimineţii, o femeie ce se îndrepta către locul de muncă din Sânnicolau Mare a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

La volanul maşinii Dacia Logan, implicată în accident, se afla o femeie în vârsta de aproximativ 50 de ani, care nu a adaptat viteza cu care se deplasa la condiţiile impuse de vreme, carosabilul fiind alunecos.


Din fericire, victima a scăpat teafără. În schimb, autoturismul a fost avariat aproape în totalitate. La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Subunitatea din Sânnicolau Mare, cu o autospecială, o ambulanţă SMURD, 7 subofiţeri şi un ofiţer.

Este vorba de un accident rutier în apropierea localităţii Tomnatic, pe DN6. La faţa locului s-a deplasat de la Staţia de Pompieri Sânnicolau Mare o autospecială şi o ambulanţă SMURD, cu șapte subofiţeri şi un ofiţer. Este vorba despre o maşină care a ieşit de pe carosabil. În interiorul maşinii se afla o femeie de aproximativ 50 de ani, încarcerată, care a fost preluată de SMURD şi i s-a acordat primul ajutor, dar a refuzat transportul medical, starea fiind una stabilă”, a declarat din partea ISU Timiş, Bogdan Mutu.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.