Soția premierului Grindeanu, mesaj pentru români: „A plecat de lângă familie, de...

Soția premierului Grindeanu, mesaj pentru români: „A plecat de lângă familie, de lângă prieteni, convins că poate ajuta România”. Ce decizie a luat

5
DISTRIBUIȚI

Mihaela Grindeanu, soția premierului României, a transmis astăzi un mesaj în care a vorbit despre clipele grele prin ce a trecut în ultimele zile. Soția prim-ministrului Sorin Grindeanu, care a rămas la Timișoara după ce fostul șef al CJ Timiș a preluat funcția, a spus că a luat până la urmă decizia de a-și închide temporar contul de Facebook.

”Buna seara! Deoarece am luat decizia, pentru binele familiei mele, de a-mi bloca contul de Facebook, voi folosi aceasta metoda pentru a va transmite un mesaj personal!

Poate gresesc facand publice aceste randuri, poate voi fi condamnata si blamata de multi care le vor citi! Dar nu mai pot sa tac! Nu vreau sa mai tac!

Sotul meu e un om responsabil, un om care a fost apreciat, simpatizat si sustinut de multi oameni!

A ajuns sa fie acuzat de sustinere a coruptiei, sa fie acuzat de minciuna si de intentii ascunse!

A ajuns prim ministru al Romaniei pentru ca i-au cerut colegii de partid si nu pentru ca a avut el intentii sau ambitii ascunse! A primit aceasta functie cu dorinta clara de a face bine!

A plecat de langa familie, de langa prieteni, de langa oamenii care il sustineau, convins ca poate ajuta Romania!

Are doi copii mici, are o familie respectata, are un trecut politic curat! Copiii lui fac parte din viitorul pe care unii spun ca el vrea sa il distruga! Ce om responsabil, ce tata si-ar dori sa isi stigmatizeze proprii copii, sa atraga asupra familiei sale amenintari si blesteme, sa le distruga viitorul? Nu are logica!!

Va veni o vreme cand nu va mai fi langa copiii lui, cand nu va putea sa ii mai protejeze si nimeni nu poate sa creada, nici macar pentru o clipa, ca nu isi doreste o tara prospera si necorupta pt viitorul copiilor lui!

Nu stiu cine are de castigat dupa toate aceste proteste, nu stiu cine are de castigat din distrugerea imaginii lui, a carierei lui, dar el sigur, nu are de castigat!

Nu i-am cerut sa se intoarca langa familie, desi imi doresc din suflet sa ne recuperam linistea.


Dar, in acelasi timp, imi doresc sa fie lasat sa demonstreze tuturor celor care nu cred in el, ca e un om capabil, ca are intentii bune si ca poate duce la bun sfarsit un program din care romanii au numai de castigat!

Sa il ajute Dumnezeu!!

Aceste randuri au fost scrise de mine, nu am fost manipulata, nu am intentii ascunse, nu vreau sa citeasca nimeni printre randuri!

Sunt gandurile, grijile si convingerile mele si am simtit nevoia sa le transmit in speranta ca unii vor incerca macar sa il reanalizeze pe omul Sorin Grindeanu si faptele lui!

Multumesc anticipat tuturor care, desi nu pot sa fie deacord cu mine, nu vor considera necesar sa injure sau sa blesteme vreun membru al familiei mele!

Multumesc!”, este mesajul transmis de Mihaela Grindeanu, citat de stiripesurse.ro.

5 COMENTARII

  1. Dacă nu v-as cunoaște pe amândoi, chiar as empatiza cu aceasta adevarata drama. Sunt convins ca sunteți stresată, dar mințiți pe mai multe paliere si nu as vrea sa le dezvolt aici. Mai am o bruma de respect! Asa cum ati spus, dar cu o mica corectura: sa ne ajute Dumnezeu pe noi toti, pe toti romanii! Altii au fost ajutați si au ratat șansa sa demonstreze, slugarnid, trădând si inhaitandu-se cu oameni de ultima speța. Au demonstrat ca idolatrizarea, minciuna si lipsa de caracter sunt califacative necesare pentru a răzbi in viata, politica, guvern etc.

  2. Povesti… Taticu’ le va asigura un viitor stabil si comfortabil copiilor. Afara din tara, cu un cont gras din banii furati de la prostimea ai caror copii vor fi nevoiti sa se confrunte cu mizeria, coruptia, furturile, inselaciunea din tara, ca nu au unde sa se duca si nici posibilitatea financiara sa isi faca un viitor mai bun altundeva. Asa ca, lasati patetismele lacrimogene. Faptele vorbesc… Cuvintele… nu le mai crede nimeni. Daca domnul Grindeanu este un om de calitate si morala, care are in intentie bunastarea celor care traiesc in aceasta tara, va arata lucrul asta. Pana acum am vazut doar un alt oportunist dispus sa pupe parti dorsale ca sa-i fie lui bine. Si astfel de exemplare nu mai au ce cauta la conducerea unei tari in anul 2017. „Prostimea” si poporul asta usor de manipulat de atatia ani s-a saturat, toleranta e zero, nu e posibil ca Romania sa mai fie condusa de ticalosi cu zambete false pe fata si mana adanc in buzunarul nenorocitilor. Cantati-va muzica patetica in alta parte, stimata doamna! Cand o sa mergeti la lucru in trei schimburi si nu o sa le puteti oferi odraslelelor bani de un strand, atunci sa veniti cu lozinci lacrimogene despre moralitatea si cinstea prim-ministrului. Dar atata timp cat va faceti vacantele in locatii de lux si va stau ochelarii de firma pe nas si nu stiti ce inseamna grija zilei de maine, ca rezolva „domn’ premier”, gura mica!

  3. Va victimizati!
    Era mai intelept sa stati la locul dvs. Aici, aveti atitudine de mama si nu de sotie a premierului. Sotul dvs a ales constient. E baiat mare. Lasati-l sa constientizeze pina la capat. Tot.

  4. Oamenii de buna credinta din Timisoara isi dau seama de ce se-ntampla pe strazile din Timisoara dar in general in ROMANIA, daca aceste proteste nu se opresc, Tara va fi faramitata si-o sa disparem ca NATIE. Imi pare rau pt. fam. Grindeanu dar nu trebuie sa renunte la lupta si o rog pe d-na Mihaela sa ceara sotului sa organizeze un MITING NATIONAL pt. a salva aceasta TARA, noi suntem cei multi nu Tradatorii de Tara si Neam condusi de un infractor de la COTROCENI {decizie a C.A Brasov, definitiv si irevocabil}, organizatoru Mitingurilor de la TIMISOARA este nimeni altu decat un hot de DOCTORAT numit PARTEA{pus de Blaga RECTOR} dar va veni si ziua cand va plati pt. tot ce face rau ROMANILOR si TARI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.