Metoda „accidentul” face noi victime în vestul țării, dar a apărut și...

Metoda „accidentul” face noi victime în vestul țării, dar a apărut și metoda „cutremurul”. Vezi cu ce sume fabuloase de bani au fost „țepuite” două persoane

0
DISTRIBUIȚI
Două persoane, țepuite prin metoda „accidentul”.

Metoda „accidentul” continuă să facă victime în vestul țării. Ieri, o femeie și un bărbat din Caransebeș au fost țepuiți prin această metodă de aproape 20.000 de lei. În acest moment, polițiștii încearcă să dea de urma autorilor.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin transmit că cele două persoane au fost înșelate prin metoda „accidentul” ieri dimineață. Primul care a anunțat Poliția a fost un bărbat din Caransebeș.


Acesta a declarat că a fost sunat de o persoană necunoscută care i-a spus că fratele lui, aflat în Austria, a suferit un accident în urma unui cutremur, iar pentru aducerea acestuia în țară, cu elicopterul, trebuie să plătească suma de 10.000 de lei. În urma înțelegerii telefonice, la locuința bărbatului a venit o femeie care a declarat că este de la SMURD și că ea se ocupă de cazul fratelui accidentat în Austria. Bărbatul i-a înmânat banii, iar apoi și-a dat seama că a fost înșelat.

Tot ieri dimineață, o femeie din Caransebeș a fost înșelată prin metoda „accidentul”. Aceasta a declarat oamenilor legii că a fost sunată de un bărbat care i-a spus că fiul ei, stabilit în Franța cu familia, a fost implicat într-un accident de circulație, iar pentru intervenția chirurgicală este nevoie să achite o sumă de bani. Peste 30 de minute, la domiciul ei a venit o femeie care s-a declarat ca fiind de la asigurări, căruia i-a înmânat un plic în care se aflau 1.000 de euro și 5.000 lei. Femeia și-a dat seama că a fost înșelată ulterior, când l-a sunat pe fiul său din Franța.

“În ambele cazuri, polițiștii au demarat toate activitățile procedurale specifice, efectuând cercetări în vederea identificării autorilor și tragerea acestora la răspundere penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune”, transmite IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.