Peste 20.000 de timișoreni, din nou în Piața Victoriei UPDATE 1 Cine...

Peste 20.000 de timișoreni, din nou în Piața Victoriei UPDATE 1 Cine este cel care i-a felicitat pe demonstranți după ce le-a cerut pe Facebook să nu iasă în stradă

0
DISTRIBUIȚI

Mii de timișoreni s-au adunat, în această seară, din nou, în Piața Victoriei din Timișoara. Chiar dacă guvernul Grindeanu a abrogat ordonanța de urgență care a scos România în stradă, protestatarii cer eliminarea corupților și penalilor din politică. Se agită drapele și cele mai multe pancarte sunt cu mesaje anti-Dragnea. În fața Operei au fost instalate boxe. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Demonstranții au cerut demisia președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a ministrului Justiției, Florin Iordache și a ”timișoreanului Sorin Grindeanu” căruia i s-a transmis că ”ai pătat onoarea din Banat”.


Printre primii care a luat cuvântul a fost Răzvan Munteanu, care a spus pieței că ”sunteți cei mai frumoși tineri pe care i-am văzut. Viitorul României este asigurat”. Acesta a cerut ca dacă Grindeanu și Dragnea nu-și dau demisia, ”Timișoara să fie, săptămâna viitoare, declarat primul oraș liber de PSD”. La ieșirea de la microfon, Munteanu a comentat ”așa se face revoluție”. Interesant este că, miercuri, susținea că ieșirea în stradă a oamenilor nemulțumiți este ”instigare. Scopul e să enerveze atât de tare populația încât să apară incidente, violente, și vor apărea. În acel moment devenim mineri și protestul e Lovitură de Stat, asta vor și așteaptă…Vă rog să vă păstrați calmul zilele ce urmează, dacă nu, România se va rupe în două”. Întrebat de această postare, Munteanu a susținut că nu știe despre ce este vorba. Interesant că organizatorii mitingului au adus lângă boxe mai multe baxuri cu apă plată Perenna,  vândută de prietenul primarului Nicolae Robu, care a primit mai multe autorizații ilegale pentru a construi benzinăria de pe Calea Lugojului. În piață sunt acum peste 20.000 de oameni care cer eliminarea imunității parlamentare cu excepția declarațiilor publice sau depolitizarea funcțiilor publice și ocuparea lor doar prin concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.