MOARTE tragică în Timiş: un bărbat a căzut la pământ din senin,...

MOARTE tragică în Timiş: un bărbat a căzut la pământ din senin, în timp ce se plimba pe stradă. Vezi ce s-a întâmplat

1
DISTRIBUIȚI

Dimineaţă neagră pentru o persoană în vârstă de 51 de ani, a cărei dimineaţă ar fi trebuit să fie ca oricare alta. Matinal, bărbatul a plecat de acasă fără să preconizeze ceea ce se va întâmpla, însă în momentul în care a ajuns în zona centrală din oraşul Sânnicolau Mare a căzut, instant, la pământ.

Unul dintre oamenii care au văzut incidentul a sunat imediat la 112 şi, la scurt timp, la faţa locului a ajuns o ambulanţă SMURD din partea Subunităţii de Pompieri Sânnicolau Mare. După alte două minute o altă ambulanţă a ajuns la faţa locului. În momentul sosirii echipajelor medicale, persoana se afla în stop cardio-respirator. S-a recurs imediat la manevrele de resuscitare cardio-pulmonară, care au continuat timp de 45 de minute.


Totul a fost în zadar, întrucât nu s-a mai putut face nimic pentru ca viaţa acestuia să fie salvată.

Am fost solicitaţi să intervenim la o aflată în stare de inconştienţă. La sosirea pompierilor militari, persoana se afla în stop cardio-respirator. S-a recurs la resuscitare cardiopulmonară iar după aproximativ 2 minute a sosit şi un echipaj al ambulanţei. Manevrele de resuscitare au continuat aproximativ 45 de minute, după care medicul de la faţa locului a declarat decesul persoanei. Cu toate eforturile depuse de pompieri şi de medici nu sa mai putut face nimic pentru a salva persoana în cauză”, a declarat Bogdan Mutu, purtătorul de cuvânt al ISU Timiș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.