#NuMaiRezist

#NuMaiRezist

2
DISTRIBUIȚI

#Rezist este noul trend în online-ul românesc. Eu trebuie să recunosc că nu mai rezist. Nu mai rezist să pierd zile din viață pentru a ajunge cu mașina de la Timișoara la București, în timp ce politicienii se aleargă unii pe alții cu gaura neagră din buget pe autostrada incompetenței.

Nu mai rezist la disputele despre protejarea copiilor scoși de părinți la mitinguri într-o în țară în care sunt atâtea școli cu WC-ul în fundul curții sau care stau să se prăbușească peste viitorul nației.

Nu mai rezist să mi se spună că pensionarii sunt întreținuți din impozitele tinerilor, uitându-se că bătrânii de astăzi sunt tinerii care, ieri, au ridicat România.

Nu mai rezist să văd cum ăia care urlă mai tare „democrație” sau „libertate” sunt primii care cer să li se bage pumnul în gură, cât mai repede și cât mai adânc, celor care au altă opinie decât a lor.

Nu mai rezist să mi se explice cum este cu lupta anticorupție de către tot felul de persoane înfrățite cu rețelele mafiote de șpagă și trafic de influență care au îngenuncheat România ani de zile.

Nu mai rezist cu apărătorii statului de drept care se comportă la fel de mizerabil ca și cei pe care-i înfierează cu mânie proletară atunci când sunt prinși cu ocaua mică.

Nu mai rezist la discuțiile infinite despre justiția oarbă când pentru infracțiuni identice cei care recunosc iau pedepse mai
mari decât cei care au mai multe fapte și nu recunosc absolut nimic.

Nu mai rezist să mi se vorbească despre cât este de unit neamul românesc în timp ce înjurăturile curg printre dinții celor care se fălesc că ei sunt, evident, de partea bună a baricadei.

Nu mai rezist să-mi fie arătați tot felul de închipuiți dușmani ai României, manipulați, desigur, de organizații oculte, în timp ce purtători de pașaport cu tricolor trădează țara zi de zi prin lipsa binelui pe care ar trebui să-l facă.

Nu mai rezist, dar merg mai departe.


Pentru că…

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.