OFICIAL Încă două echipe s-au RETRAS din Liga a II-a. Cum se...

OFICIAL Încă două echipe s-au RETRAS din Liga a II-a. Cum se schimbă situația lui ASU Politehnica în clasament

0
DISTRIBUIȚI
ASU Poli a recâștigat punctele pierdute cu Vâlcea

Informațiile care circulau încă de anul trecut s-au confirmat astăzi. FRF a anunțat retragerea oficială a celor de la CSM Râmnicu Vâlcea și Unirea Tărlungeni din Liga a II-a. În urma acestor decizii ASU Politehnica Timișoara e avantajată deoarece a câștigat încă două puncte în clasament prin retragerea oltenilor, cu care au remizat, scor 1-1, în retur.

Până la urmă jocul din decembrie al alb-violeților nu mai contează, deși elevii lui Sorin Brîndescu nu au reușit să treacă de trupa din Zăvoi aflată în degringoladă.


Astăzi, FRF, prin Departamentul de Competiții a constatat retragerea echipelor de seniori ale celor de la CSM Rm. Vâlcea și Unirea Tărlungeni. Ambele au fost totodată sancționate cu retrogradarea în ultimul eșalon.

În primele două etape ale returului, disputate tot în 2016, ASU Poli a fost singura trupă care pierduse puncte cu una dintre cele două, în speță acea remiză de pe teren propriu cu vâlcenii. Conform ROAF în situația în care echipele se retrag după tur, rezultatele din tur se mențin, în timp ce toate meciurile din retur vor fi cedate de echipa care a abandonat competiția cu 3-0, la masa verde. Prin urmare timișorenii au primit cele două puncte pierdute pe teren și au ajuns la cota 19, urcând totodată pe locul 14, care era ocupat chiar de CSM Rm. Vâlcea. În acest moment ASU Politehnica s-a depărtat la șase puncte de Balotești, și la nouă puncte distanță de Metalul Reșița, locul 18. În urma retragerilor doar o echipă va mai retrograda dintre cele rămase în competiție. De asemenea, timișorenii s-au apropiat la două puncte de Academica Clinceni.

Reamintim că pe parcursul turului s-au retras alte două formații din eșalonul secund, în speță ACS Berceni și Șoimii Pâncota. În cazul lor, deoarece retragerea a survenit în prima parte a campionatului, toate rezultatele obținute pe teren au fost anulate.

Sâmbătă, de la ora 11, ASU Poli joacă pe terenul Forestei, locul 9 în Liga a II-a. Partida nu e televizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.