PMP Timiş și-a RETRAS sprijinul politic pentru fostul lider Roxana lliescu. Cine...

PMP Timiş și-a RETRAS sprijinul politic pentru fostul lider Roxana lliescu. Cine decide dacă aceasta pierde vicepreşedinţia CJ Timiş

0
DISTRIBUIȚI

Decizie extremă în PMP Timiş, în această seară, când noua conducere a organizaţiei a votat pentru retragerea sprijinului politic pentru Roxana Iliescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş. Nici Fedor Maşniţa, consilierul local de la Lugoj, care nu a vrut să „întoarcă armele” împotriva Roxanei Iliescu nu a scăpat, fiind şi el dat afară din partid.

„Au votat excluderea mea în seara asta, au fost chiar şi două voturi prin telefon. Eu voi contesta, faptul că sunt vicepreşedinte la nivel naţional înseamnă că ei trebuie să meargă cu votul ăsta în forul de conducere al partidului, în Colegiul Naţional şi bineînţeles că voi contesta.


Am informaţii că au votat la vedere, iar conform statutului nostru, votul legat de persoane este un vot secret. Nu ştiu mai multe amănunte, nu ştiu nici măcar cine face parte din noul CEJ. (…) Noi mâine avem şedinţă la nivel naţional”, a declarat Roxana Iliescu pentru Vocea Timişului.

Unul din cei care au votat prin telefon este chiar Dorin Cândea, secretarul general al organizaţiei. Iliescu declara ieri că „la momentul acesta vă spun foarte sincer că nu ştiu dacă voi candida (n.r. – pentru un nou mandat la şefia PMP Timiş) pentru că situaţia este una extrem de delicat şi după cum spuneam mai devreme sunt foarte hotărâtă să ies din situaţia acesta în mod demn. Am înţeles că colegii mei analizează inclusiv posibilitatea retragerii sprijinului politic pentru mine. Este foarte clar că s-a ajuns într-o situaţia extrem de delicată, iar eu nu sunt dispusă să girez aceste mizerii şi aici nu mă feresc să îl nominalizez pe Dorin Cândea. Nu mai există în acest moment pentru mine nicio resursă pentru a mai sta la masă cu acest domn”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.