Primăria Timişoara, dezbatere publică pentru un proiect cu studiu de fezabilitate plătit...

Primăria Timişoara, dezbatere publică pentru un proiect cu studiu de fezabilitate plătit deja. Care e tema

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara a pus căruţa înaintea boilor, iar acum încearcă să dreagă busuiocul. După ce a contractat un studiu de fezabilitate privind asfaltarea a 14 străzi cu piatră cubică, investiţie care se va ridica la suma de 3.000.000 de euro, municipalitatea timişoreană anunţă o dezbatere publică privind aprobarea studiului de fezabilitate „Modernizarea străzilor din piatră cubică din municipiul Timişoara”.


Detalii despre actul care a ajuns marţi pe masa aleşilor locali din Timişoara puteţi citi aici. Al doilea proiect pentru care se va face consultare publică este „Proiect de hotărâre privind înfiinţarea Autorităţii Urbane la nivelul Municipiului Timişoara”.

Dezbaterea va avea loc miercuri, 1 martie, Între orele 14.00 și 17.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local al Municipiului Timişoara, bd. C.D. Loga nr. 1. „Cei interesaţi se pot adresa, şi în scris, Direcţiei Secretariat General – Biroul Asistare Consiliul Local sau în format electronic la adresa codruta.orobeti@primariatm.ro. Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant”, transmite municipalitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.