Primarul Robu cere demisia şefului RATT, Ioan Goia, care este „incapabil” şi...

Primarul Robu cere demisia şefului RATT, Ioan Goia, care este „incapabil” şi „indolent”

3
DISTRIBUIȚI

Foc și pară la adresa managerului Regiei Autonome de Transport Timișoara, Ioan Goia (foto), primarul Nicolae Robu i-a cerut acestuia , astăzi, să demisioneze. Nu este prima dată când Robu îi cere lui Goia să renunțe la funcția de șef, fără a avea însă un rezultat concret. Totuși, primarul spune că de data aceasta nu se lasă.

„Cer demisia întregii conduceri a RATT și a consiliului de administrație. O să cer AGA să se întrunească și să pună lucrurile la punct aici, pentru că ceea ce se întâmplă întrece toate limitele. Cireașa de pe tort a fost evenimentul de ieri. Să vezi vatmani care habar nu au cum se dă drumul rampei pentru persoanele cu dizibilități și conducerea să dea din umeri. Plus, sunt nemulțumit de faptul că nici acum acele minibuze nu sunt puse în funcțiune, după ce că le-am recepționat de vreo patru sau cinci luni, ele nu sunt puse în funcțiune.


Ba mi se spune că sistemul de ticketing nu e funcțional, ba mai știu eu ce altceva. I-am spus domnul Goia în repetate rânduri că trebuie puse în funcțiune și fără sistemul de ticketing. Nu știu ce se întâmplă, dar am ajuns la concluzia că nici nu merită să mai stau de vorbă cu acești oameni pentru că nu respectă absolut nimic din ceea ce le cer și regia de transporturi merge din rău în mai rău”, a declarat astăzi Robu.

Primarul a lăudat infrastructura regiei, atât autobuzele cumpărate prin credit cât și tramvaiele Armonia modernizate cu bani de la bugetul local, însă a admis că transportul în comun în Timișoara merge foarte prost.

„Și la vaporașe acum cică dau din umeri. Nu știu care e situația, dar acești oameni sunt iresponsabili, nu au ce căuta în funcția de directori. V-am spus cer AGA care e formată din toți consilierii locali să se întrunească și să ia aceste măsuri radicale. Nu mai merge cu vorba, trebuie luate aceste măsuri radicale, nici nu mai e cazul să se aștepte expirarea mandatului, oricum mandatele lor de directori expiră pe parcursul acesteui an. (…) Ceea ce cred este că sunt incapabili și sunt indolenți. (…) Nu se pot face comparații între domnul Nasleu și domnul Goia, domnul Goia este un manager foarte slab, nu am de ce să fac comparație”, a mai spus primarul.

3 COMENTARII

  1. In sfarsit a bagat de seama si primarul neajunsurile crunte de la RATT, care ofera servicii tot mai proaste, de la an la an. Am stat intr-o dupa-masa, la capatul liniei 9, la AEM, intr-un tramvai ticsit de lume, aproape un sfert de ora, pentru ca un angajat RATT il initia pe un aspirant in tainele meseriei de vatman si ii explica semnificatia butoanelor de la bord. Sa tot circuli cu tramvaiul sau alte mijloace de transport in comun, la cheremul invataceilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.