Probleme de nerezolvat? Vezi când poți merge în audiență la conducerea Consiliului...

Probleme de nerezolvat? Vezi când poți merge în audiență la conducerea Consiliului Județean Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Aveţi probleme greu de rezolvat la care nu reuşiţi să găsiţi soluţii din cauza birocraţiei sau a indiferenţei funcţionarilor publici? Puteți merge în audiență chiar la conducerea Consiliului Județean Timiș. Călin Dobra, noul președinte al instituției, are program de audiențe cu cetățenii în fiecare zi de marți, între orele 10-12, la cabinetul său de la etajul I, înscrierea făcându-se în săptămâna anterioară desfășurării acestora, la Registratura instituției, telefon 0256/406.413.

„Vicepreședintele Roxana Iliescu are programate audiențele joia, între orele 10-12, la cabinetul său de la etajul 2, camera 206.


Înscrierile se fac în ziua audiențelor, la cabinet (telefon 0256/406.334), între orele 8-10. Programul de audiențe cu cetățenii al vicepreședintelui Traian Stancu este în fiecare zi de miercuri, între orele 10-12, la cabinetul său de la etajul 2. Înscrierile se fac în ziua anterioară desfășurării audienței, la cabinet (telefon 0256/406.333)”, a transmis CJ Timiş.

Cetăţenii pot discuta despre problemele lor şi cu secretarul județului, Ioan Dănuț Ardelean, care ţine audiențe vinerea, între orele 11-14, la cabinetul său de la etajul 2, camera 20. Înscrierile se fac în ziua desfășurării acestora, între orele 8-10, la Registratura CJT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.