PSD, ești penibil, măi dragă!

PSD, ești penibil, măi dragă!

1
DISTRIBUIȚI

Ultima săptămână stă ca dovadă clară a faptului că România e o ţară mult, mult înapoiată. Cu sute de mii de oameni în stradă, guvernul Grindeanu refuză să demisioneze, iar argumentele şi mişcările social-democraţilor din ultimele zile vin ca o dovadă a faptului că domnul Dragnea şi cei conduşi de el ne cred nişte proşti.

Da, fără doar şi poate, guvernul Grindeanu e unul legitim, dat fiind faptul că PSD a câştigat alegerile parlamentare. Dar să nu uităm că Sorin Grindeanu e acolo din două mari motive: Sevil Shhaideh nu a fost acceptată de şeful statului pentru a fi premier, iar Dragnea nu a putut ocupa funcţia din cauza problemelor cu legea. I-o fi durând pe unii la orgolii, dar ăsta e purul adevăr. Iar laşitatea de care dă dovadă PSD în ultimele zile va fi greu de egalat în istorie.

Dar să le luăm pe rând. Plagiatorul Ponta a demisionat din fruntea guvernului cu mult mai puţini oameni în stradă şi în condiţiile în care premierul nu avea vreo implicare directă în povestea Colectiv. La polul opus, guvernul Grindeanu, care a adoptat OUG de modificare a Codului Penal seara, vine să se scuze că românii vor să îl dea jos.


Nu, stimaţi pesedişti care vă vreţi experţi în manipulare! Greşit! Românii care v-au dat VOTUL LOR v-au ales pentru eliminarea taxelor, salarii mai mari şi alte măsuri propuse în programul de guvernare. NIMENI nu v-a votat pentru a vota aministia, graţierea şi pentru a vă da voie să modificaţi Codul Penal prin OUG, „noaptea ca hoţii”.

Să vii să spui că oamenii care încă au ieşit în stradă după abrogare aveau ca scop iniţial să dea jos guvernul e de o prostie rară. Şi de o nesimţire de Cartea Recordurilor. Să mă explic. Sute de mii de români ar fi fost serile astea în casă dacă guvernul Grindeanu nu dădea acel OUG noaptea. A, că s-a abrogat şi oamenii încă cer demisia? Nimic mai simplu. Să spunem că un om îți fură niște bani din buzunar, dar îl vezi, faci scandal și apoi primești banii înapoi. Cam care ar fi motivul pentru care un astfel de om ar putea să mai aibă încrederea ta? Îl scuză returnarea banilor de ceea ce a făcut?

Sigur că în clipele astea guvernul Grindeanu nu mai este unul credibil! Iar asumarea răspunderii? L-am văzut aseară pe Liviu Dragnea la Antena 3 cum spunea că PSD nu știa nimic de acel OUG elaborat strict de Florin Iordache. PENIBIL! PENIBIL! Să vii ca șef PSD și ca șef de guvern și să crezi că te poți spăla pe mâini demițându-l pe acel ministru și să te faci că întregul PSD habar nu avea de conținutul OUG! Nu îmi ajunge spațiul să scriu penibil destul încât să se înțeleagă.

Da, dragă PSD, românii merită salarii mai mari, merită și taxe mai mici, da, merită să fie conduși de un guvern de încredere, un guvern sub conducerea căruia să te poți culca liniștit fără să te gândești că mâine se legalizează furtul și se deschid porțile la pușcării! Iar după părerea mea guvernul Grindeanu nu mai e acest guvern.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.