Rag’n’Bone Man, fenomenul muzical care a luat cu asalt topurile din întreaga...

Rag’n’Bone Man, fenomenul muzical care a luat cu asalt topurile din întreaga lume vine la festivalul EXIT. Vezi unde va cânta în premieră în România VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Rag’n’Bone Man, fenomenul muzical care a luat cu asalt topurile din întreaga lume vine la festivalul EXIT.

Organizatorii festivalului Exit, care are loc în fiecare vară la Novi Sad, au anunţat cel de-al doilea val de artişti care vor susţine recitaluri în cadrul evenimentului care va avea loc în mirifica cetate Petrovaradin. Printre artiştii anunţaţi pentru ediţia din acest an se numără şi timişorenii de la Dordeduh, care vor susţine un concert pe Explosive Stage în data de 6 iulie. Noile nume anunţate pentru festivalul care va avea loc în perioada 6 – 9 iulie sunt Rag’n’ Bone Man, Solomun B2B Dixon, Faithless DJ Set şi  Rüfüs.

Alături de ei vor mai fi prezenţi Liam Gallagher, Jake Bugg, Alan Walker, Foreign Beggars, Hardwell, Paul Kalkbrenner, Recondite, Duke Dumont, Robin Schulz, Kungs, Jamie Jones, Hot Since 82, Black Coffe, Destruction, Discharge, Acidez, The Black Dahlia Murder, Full Of Hell sau Darko. Echipa EXIT pregătește nu mai puțin de patru festivaluri pentru acest an, iar Revolution Festival de la Timișoara se numără printre ele. Cele patru evenimente sunt reunite sub numele de „Summer of Love”. Primul dintre ele, Sea Star, este un festival nou a cărui primă ediţie va avea loc în perioada 26 – 27 mai, în Umag (Croația), pentru care au fost anunţate deja The Prodigy și Dubioza Kolektiv. Cea de-a treia ediţie a Revolution Festival va avea loc în perioada 2 – 3 iunie la Timişoara, după care vor urma EXIT (6 – 9 iulie, Novi Sad) şi Sea Dance Festival (13 – 15 iulie, Budva).

Unul din headlinerii festivalului EXIT, Rag’n’Bone Man, fenomenul muzical care a luat cu asalt topurile din zeci de țări, va fi prezent în premieră în România, la prima ediție a festivalului AWAKE.


Cu peste 117 milioane de vizualizări pe Youtube, primul său single, ”Human”, a atins prima poziție în clasamente din peste 20 de țări europene. Rag’n’Bone Man va cânta vara aceasta la cele mai mari festivaluri de muzică, printre care se numără Rock am Ring, Isle of Wight și Roskilde.

Anul acesta, vara se prelungește cu încă trei zile de distracție pentru iubitorii de muzică, artă și vacanță: pe domeniul Teleki din Gornești, Mureș, festivalul AWAKE își începe povestea în weekendul 1 – 3 septembrie. Printre artiștii confirmați la prima ediție se numără Rag’n’Bone Man, revelația muzicală a anului, Tom Odell, dar și trupe ungurești și românești, ca Mary PopKids, Subcarpați, Golan, Jurjak și Les Elephants Bizarres.„Ideea pentru AWAKE s-a născut în urma unor discuții pătimașe și foarte insistente cu un grup hotărât de fani din Târgu Mureș care ne-au convins de oportunitatea organizării unui nou festival în zona, unde există o lungă tradiție muzicală și artistică în general, nemaivorbind de un public entuziast, cunoscător de muzică bună și tot ce-i nou. După ultima ediție B’ESTFEST din 2013, ne propuseserăm să inițiem un nou festival, dar căutam locația ideală, pe care au găsit-o prietenii noștri din Târgu Mureș după 1 an de cercetări în zonă. Mi s-a tăiat respirația când am ajuns pe domeniul Teleki din Gornești – acel parc cu arbori seculari, statui în stil baroc și poienițe parcă special desenate pentru scenele unui festival, cu Mureșul curgând pe toata lungimea parcului. A fost dragoste la prima vedere și am decis pe loc că acolo va avea loc festivalul AWAKE”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.