Nou sositul Răzvan Gorovei, impresionat de susținătorii lui ASU Politehnica: ”E ceva...

Nou sositul Răzvan Gorovei, impresionat de susținătorii lui ASU Politehnica: ”E ceva ieșit din comun”. Cum vrea să-i răsplătească pe timișoreni

0
DISTRIBUIȚI
Răzvan Gorovei

Recent transferat la ASU Politehnica, ieșeanul Răzvan Gorovei s-a arătat încântat de susținerea de care se bucură gruparea timișoreană din Liga a II-a. Noul mijlocaș ofensiv al alb-violeților a simțit deja apropierea fanilor prin mesajele de încurajare primite și și-ar dori să contribuie la următorul pas al clubului fără partroni: urcarea pe prima scenă.

Răzvan Gorovei (22 de ani) a debutat la o vârstă fragedă la seniorii lui CSMS Iași, după care a contribuit la promovarea Craiovei în Liga I. O accidentare l-a ținut însă departe de gazon după experiența de la Săgeata Năvodari, tot în B. El a revenit în toamnă pe teren prin divizionara C Știința Miroslava, dar simte acum că adevărata ”pistă” de relansare a carierei sale poate fi reprezentată de ASU Poli.

”Impresarul meu mi-a spus că are o echipă pentru mine. Mi-a spus de Timișoara, eu am spus că: normal că vreau să merg la Timișoara – un oraș mare, o echipă de foarte mare tradiție. Am ales să vin aici să joc”, spune Răzvan Gorovei de alegerea din această iarnă.

Cel care poate evolua atât pe postul de mijlocaș ofensiv, cât și atacant lateral, a semnat cu timișorenii după o perioadă de acomodare. ”Mă simt foarte bine, m-au întâmpinat mulți fani și pe internet.


Mi-au urat bun venit, le mulțumesc că mă sprijină, din toate punctele de vedere. Staff-ul și jucătorii de asemenea. Echipa are jucători valoroși, cu caracter, cu seriozitate, asta e tot ce contează acum. Ne putem astfel îndeplini obiectivele propuse”, a declarat Răzvan Gorovei.

Răzvan Gorovei, în meciul cu CSM Lugoj

Moldoveanul a semnat cu ASU Poli până în vară, dar deja se gândește la o țintă pe termen lung cu ”Băieții în ghete”. ”Eu am ieșit o perioadă din fotbal, nu vreau să-mi amintesc de acea accidentare. Sunt bucuros că domnul profesor îmi dă șansa să joc, mă sprijină în revenirea mea în prim planul fotbalului românesc. De ce nu să-mi prelungesc contractul la vară și să ajut echipa să joace acolo unde îi e locul. În prima ligă spun eu. E o echipă cu mulți suporteri, mulți oameni care sunt dornici să vadă din nou echipa în prim plan”, a mai spus Gorovei.

Acesta a fost foarte impresionat de atașamentul fanilor, având ocazia să vadă pe internet parcursul inedit al clubului de pe ”Știința”. ”Sunt chiar fascinat, e ceva ieșit din comun, ca din Liga a V-a, a IV-a, să susții echipa. Nici în Liga I nu am văzut așa ceva. E ceva foarte foarte frumos și apreciez, le mulțumesc că susțin echipa. M-am informat, am văzut și meciuri în care s-a pierdut și ei au fost alături de echipă și sunt în continuare, din toate punctele de vedere”, a precizat ”Goro”. Acesta speră ca experiențele sale la Iași și Craiova să fie benefice. Deși e un jucător înalt, Răzvan nu duce lipsă de viteză de joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.