Reacții dure ale cetățenilor la singurul mesaj al premierului Grindeanu după adoptarea...

Reacții dure ale cetățenilor la singurul mesaj al premierului Grindeanu după adoptarea scandaloasei ordonanțe de urgență pentru modificarea Codului Penal

1
DISTRIBUIȚI

Premierul Sorin Grindeanu a păstrat tăcerea după ce mii de oameni au ieșit în stradă în seara în care guvernul pe care-l conduce a adpotat ordonanța de urgență care schimbă Codul Penal, reacționând abia aseară, când sute de mii de români au protestat împotriva modificărilor care dezincriminează abuzul în serviciu și ar scoate basma curată numeroși politicieni.

„Din nefericire, un protest pașnic s-a transformat, în această seară, într-unul violent. De la bun început, țin să precizez că respect dreptul românilor de a protesta. Trăim, însă, zile în care manipularea atinge cote alarmante. Cum spuneam, din păcate, în această seară, situația a degenerat și vorbim despre doi jandarmi și trei protestatari răniți care se află la spital pentru îngrijiri medicale. Fac un apel la calm și la o informare corectă a românilor care sunt îngrijorați de situația de astăzi. Mulțumesc Jandarmeriei Române pentru modul în care a acționat în această seară, convins fiind că totul ar fi decurs normal dacă anumite grupări nu ar fi recurs la violență”, a scris prim-ministrul pe Facebook.

Peste 3.000 de utilizatori ai rețelei de socializare au comentat la postarea prim-ministrului, multe dintre mesaje fiind virulente.


„Degeaba te dai om serios, toți știm că ești curva lui Dragnea și îi ceri permisiunea și când mergi la baie”, a scris un utilizator, în timp ce un altul i-a transmis: „Băi sclavule, băi ordinarule ești o rușine pentru Banat”.

„Sorine, cum este viața de trădător de țară?”, „Ești prostituata lui Dragnea …v-aș executa în stil nazist, javrelor”, „Grindene, esti o rușine nationala. Cum poti sa mai scoti ma capu in lume? Cum? Te-ai gudurat pe langa stapana-tu, ala cu mustață de la Teleorman. O sa ramai o rusine nationala. Tu realizezi ca peste generatii copiii la scoala or sa invete la istorie despre magaria ce ai facut-o? Tu realizezi ca numele tau va fi asociat mereu cu tradarea si hotia?”, au fost alte comentarii postate ca răspuns la mesajul premierului.

Nu toate reacțiile au fost virulente, numeroși comentatori cerând politicos abrogarea ordonanței care a provocat scandalul.„Domnule, chiar nu vă e rușine? Măcar față de familia dv, dacă de noi nu?”, a scris un utilizator, în același ton cu un altul: „cum iti educi copiii? Furtul este in regula pana la 45.000 euro?” Alții și-au manifestat suspiciunea că incidentele de la București au fost orchestrate: „Sunt zile întregi de proteste, iar tu comentezi exact cand se întâmplă un incident. L-ai așteptat sau l-ai ordonat?”

Puținele mesaje de susținere se pierdeau printre cele critice, un utilizator fiind de părere că, odată cu această ordonanță de urgență, cariera politică a primului prim-ministru din Banat s-a încheiat: „Domnule Grindeanu, prietenul tău Liviu Dragnea te-a distrus politic pentru totdeauna. Păcat de tine și de tinerețea ta”.

Foto: Adrian Pîclișan (arhivă)

1 COMENTARIU

  1. Floarte bine spus domnu prim ministru. Aveti dreptate. Toata prostimea care a iesit în strada habar nu are pentru ce se protesteaza. Cea ce a-ti aprobat este baza pentru o Romănie libera și independenta, unde populatia începe de la zero și taxele să fie calculate corect fara penalizari. Că politicieni sunt puțini. Toate aceste proteste sunt orchestrate de PNL si fosti PDL asta va spun ca și fost membru al unui din aceste partide unde ni-sa cerut violenta și protest în scopurile partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.