Robu apără libertatea presei: „Într-o democraţie fiecare e liber să îşi exprime...

Robu apără libertatea presei: „Într-o democraţie fiecare e liber să îşi exprime punctele de verdere”. Ce spune despre interdicția impusă la ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

A avut nenumărate conflicte cu presa locală care nu îl laudă, însă primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a criticat dur gestul ACS Poli de a interzice accesul unei jurnaliste de la o publicaţie locală la conferinţele de presă.

Întrebat de jurnalişti dacă este normal ca o reprezentantă a presei să nu mai aibă acces la conferinţe sau evenimente organizate de club, aşa cum fusese anunţată iniţial, pentru că ar fi criticat reprezentanţii clubului pe Facebook şi ar fi scris articole incisive, Robu a declarat că „nu ştiu despre asta, o să vorbesc.


Sigur, clubul este autonom, a fost finanţat din bani publici până în 2015. (…) Eu o să vorbesc pentru că pe mine oricât m-aţi calomniat, oricât de incorect aţi redat atitudinea mea, ce am spus, unii, unele, niciodată nu am venit cu vreo interdicţie de participare şi nici nu o să vin. Dacă vreţi, puteţi să mă încercaţi, deşi mai mult decât aţi făcut e greu să faceţi. Nu e în regulă să se vină cu astfel de interdicţii. Trebuie să înţelegem că într-o democraţie fiecare e liber să îşi exprime punctele de verdere. Că sunt cinstite sau nu sunt cinstite, că sunt corecte sau nu sunt corecte până la urmă se decantează totul. Eu am putut câştiga alegerile, vreo 20 şi ceva de alegeri şi am avut parte de atâta calomnie încât nu ştiu dacă a avut cineva vreodată”.

Amintim că primarul Nicolae Robu a atacat în mod constant PRESSALERT.ro pentru articolele publicate la adresa lui, dar şi că acesta a informat presa locală că „nu ne tragem de şireturi”, după ce jurnaliştii au insistat cu întrebări pe tema pasajului Michelangelo, proiect realizat cu bani europeni unde au apărut infiltraţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.