Robu, noi sfaturi preţioase pentru competitorii la şefia PNL Timiş: „Trebuie să...

Robu, noi sfaturi preţioase pentru competitorii la şefia PNL Timiş: „Trebuie să avem grijă să promovăm oamenii potriviţi în poziţiile potrivite”

2
DISTRIBUIȚI

În aşteptarea alegerilor interne din PNL Timiş, liderul interimar al organizaţiei judeţene, Nicolae Robu, dă mai nou extrem de des sfaturi despre cum ar trebui să se desfăşoare competiţia pentru desemnarea unei noi conduceri. Dacă la finele lui 2016 Robu anunţa că nu mai poate conduce PNL Timiş având colegi precum Dănuţ Groza, primarul din Sânnicolau Mare, recent acesta a anunţat că Groza nu mai este un impediment în cariera sa politică. Mai exact, primarul nu a declarat că va candida pentru un nou mandat în fruntea PNL Timiş, dar nici nu a negat.

„În această perioadă, până când se vor organiza alegeri, desigur că în partid se simte o preocupare pentru a accede la putere.


Trebuie însă ca toată această competiţie să se desfăşoare cu fair-play, cu respect reciproc şi cu gândul să nu facem rău partidului. Trebuie să avem grijă să promovăm oamenii potriviţi în poziţiile potrivite, astfel încât să profităm de capitalurile de simpatie pe care unii sau alţii le au şi eu vorbesc aici nu numai despre filiala din Timiş a PNL, ci despre PNL în ansamblul său şi va trebui să avem grijă să nu rămână pe dinafară marginalizaţi oameni importanţi care vor fi şi ei înscrişi în competiţie, dar nu vor fi învingători. Pentru că dacă s-ar ajunge la aşa ceva, desigur că pe termen lung s-ar manifesta diverse conflicte, unitatea partidului ar avea de suferit. Deci eu îmi doresc ca în PNL Timiş să avem o competiţie plină de fair-play în stilul în care se desfăşoară competiţiile sportive, în care odată ce ai intrat în arenă îţi doreşti să câştigi, dar îţi respecţi adversarul”, a declarat Robu la televiziunea PNL.

În ceea ce priveşte competiţia din PNL Timiş, cursa ar putea deveni una interesantă. Întrebat de PRESSALERT.ro despre posibilitatea de a candida pentru preşedinţia PNL Timiş, secretarul general al organizaţiei, Alin Popoviciu, ne-a spus că este în vacanţă, însă nu a negat că ar avea acestă intenţie, precizând că de săptămâna viitoare va reveni la muncă.

2 COMENTARII

 1. Potriviti pentru ce d-le Robu?
  Pentru dezvoltarea tarii sau pentru interese proprii si de partid?
  Dupa ultimele actiuni ale PNL, prin care, parerea mea, partidul a devenit o umbra, gen
  asocierea cu personaje cel putin nepotrivite ( Blaga, Falca, Popoviciu etc) precum si cu
  faptul rusinos ca Timisul nu a avut un PNL-ist de prima linie la alegeri – a trebuit sa vina d-na Gorghiu sa candideze din partea noastra- se pare ca elefantii ar trebui sa dispara si sa lase locul unor oameni de adevarata valoare .
  Altfel, PNL va deveni istorie ca si defunctul PDL

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.