Sanctuar revine în faţa fanilor timişoreni cu un concert special VIDEO

Sanctuar revine în faţa fanilor timişoreni cu un concert special VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia Sanctuar revine în faţa fanilor timişoreni cu un concert care vba avea loc la DaosFormaţia timişoreană Sanctuar revine în faţa fanilor cu un concert special care va avea loc la clubul Daos, sâmbătă 4 martie, cu începere de la ora 21.00.

Formaţia timişoreană – care pregăteşte lansarea unui nou album discografic în acest an –  cântă „sută la sută rock“. Trupa a luat fiinţă la începutul anului 2004 şi îi citează ca influenţe pe cei de la Iron Maiden, Manowar, Helloween sau Judas Priest.


Primul lor material se numeşte “Fiinţe Alese”, iar albumul “30 de vieţi” a a beneficiat de un master profesionist efectuat de chitaristul Cristi Gram.

Componenţa actuală a formaţiei este Claudiu Rugăciune (voce, chitară), Florin Rugăciune (bass), Erdei Claudiu (chitară) şi Cătălin Diaconu (tobe). De-a lungul timpului, Sanctuar a deschis show-uri pentru trupe româneşti, cum ar fi: Cargo, Iris, Compact, Trooper, Viţa de Vie sau Holograf, dar şi pentru Kiss Forever Band (Ungaria) sau Bonfire (Germania). În vara anului trecut, trupa a susţinut concerte în cadrul SeaWolves Festival desfăşurat la Mamaia, la Road Patrol Bikers Festival (Timişoara) şi Bikers Fest Alba Iulia. Tot în decursul anului 2016, trupa timişoreană a participat şi la realizarea compilaţiei One Take – Made in TM – disc care conţine melodii înregistrate de zece trupe din oraşul nostru, unde alături de ei se mai regăsesc compoziţii semnate de Haos, Brum, Sebastian Spanache Trio, Melting Dice, Virgula, Arc Gotic, Umbre Zidite, The Different Class şi The Case.

În deschiderea concertului Sanctuar va cânta Virgula, iar biletele de intrare costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.