SCM Politehnica s-a impus greu în fața modestei CSM Focșani. Antrenorii Pero...

SCM Politehnica s-a impus greu în fața modestei CSM Focșani. Antrenorii Pero Milosevic și Viorel Ciubotariu, nemulțumiți din motive diferite

0
DISTRIBUIȚI
SCM Poli a avut de ”tras” cu Focșaniul

Handbaliștii alb-violeți au câștigat mai greu decât era de așteptat jocul de pe teren propriu cu CSM Focșani. Moldovenii din subsolul clasamentului au reușit o revenire spectaculoasă pe tabelă după ce au fost conduși cu cinci goluri în prima repriză. Până la urmă însă SCM Politehnica Timișoara a triumfat, scor 25-22 (11-11), și urcă o poziție în clasament.

SCM Poli a condus ostilitățile în primele minute și nu părea să aibă probleme în fața ocupantei locului 11 în Liga Zimbrilor. În minutul 19 tabela indica 9-4 pentru amfitrioni. Focșaniul a părut să profite la maximum de relaxarea gazdelor și a reușit să ”răstoarne” scorul înainte de pauză (scor 10-11).

Partea a doua a început de la scor egal, dar Băluț a îngroșat gluma punctând pentru 14-12 în favoarea vizitatorilor.


De această dată a fost rândul lui Poli să realizeze o cursă de revenire. Iar Marko Simovic avea să restabilească diferența de cinci goluri (20-15). Focșaniul a riscat pe final și a dat emoții în continuare timișorenilor. Țuțu apropiindu-și echipa la doar două goluri când mai erau peste șapte minute din joc. Finalul a aparținut înă gazdelor, care au păstrat constant avantaj de trei reușite. Unele decizii ale brigăzii Băban/Marta l-au frustrat pe tehnicianul vizitatorilor.

”Am venit să luăm puncte… Las la interpretarea dumneavoastră gestica și mimica mea. Alții să discute, eu îmi fac treaba de antrenor. Chiar dacă am întâlnit o echipă bună puteam învinge și meritam pe deplin”, a declarat Viorel Ciubotaru, antrenorul Focșaniului pentru TVR.

În schimb, tehnicianul lui Poli era mulțumit doar cu punctele, nu și de modul în care elevii săi au tratat avantajul avut în prima repriză. ”La final e importantă victoria… au fost minute bune în care nu am marcat, la 10-4, asta mă îngrijorează. Am avut avantaj cinci goluri, am fost conduși, până la urmă ne-am impus. Nu am avut nicio problemă cu arbitrii, nu au înfluențat… Felicit echipa din Focșani pentru că a luptat mult. Echipa noastră a fost poate arogantă, dar nu e ușor să câștigi în niciun meci din Liga Națională”, a spus Pero Milosevic pentru aceeași sursă.

SCM Politehnica a urcat momentan pe locul 6, cu 25 de puncte, și joacă miercuri (ora 16.00, TVR 2) pe terenul Stelei, grupare care o poate egala dacă învinge mâine CSM-ul din București.

Marcatori:

SCM Politehnica: V. Milosevic 2 goluri, Lasica 1, L. Ștefan 1, Marjanovic 7, Lazarov 3, Fenici 5, Simovic 6.

CSM Focșani: Miroiu 3, M. Țuțu 7, Băluț 2, Mocanu 2, Rață 3, Enache 1, Năstăsie 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.