”Școala altfel” pe terenul de fotbal. Propunere inedită a celor de la...

”Școala altfel” pe terenul de fotbal. Propunere inedită a celor de la ASU Politehnica pentru copiii din ciclul primar și gimnazial

0
DISTRIBUIȚI
ASU Poli, în pregătire la Baza 2

Clubul timișorean din Liga a II-a propune o experiență inedită elevilor cu ocazia ”Școlii altfel”. La finele lunii februarie aceștia pot asista la antrenamentele lui ASU Politehnica și să observe de aproape pregătirea jucătorilor pentru un meci important. De asemenea ei vor primi un cadou și bilete la jocul cu Dacia Unirea Brăila de pe arena ”Știința”.

ASU Poli propune învătățorilor și profesorilor o experiență rară pentru elevii lor. În perioada 27 februarie – 3 martie aceștia pot asista la pregătirea grupării de Liga a II-a în cadrul programului ”Școala altfel”. ”Sesiunea durează o oră și jumătate iar pe durata ei copiii vor putea să observe exerciții specifice antrenamentului de fotbal, modul în care un antrenor de fotbal relaționează cu jucătorii, felul în care jucătorii se pregătesc și răspund la efort, învățând astfel despre munca ce stă în spatele rezultatelor obținute pe terenul de fotbal.


De asemenea copiii vor putea să înțeleagă că sportul înseamnă sacrificiu și multă muncă, totul pentru cele 90 de minute în care spectatorii se bucură de spectacolul fotbalistic, la sfârșit de săptămână”, se arată în anunțul clubului.

Copiii vor putea privi antrenamentele însoțiți de părinți sau profesori iar la final vor avea ocazia să se fotografieze, să pună întrebări sau să ceară autografe ”Băieților în ghete”. De asemenea elevii vor putea asista la final de săptămână la rezultatul muncii jucătorilor. Vor primi un mic cadou din partea alb-violeților și câte două bilete pentru primul meci oficial de pe teren propriu din 2017, cel cu Dacia Unirea Brăila. Acesta va avea loc sâmbătă, 4 martie, pe arena ”Știința” din Timișoara.

Pentru înscrieri în program sau pentru mai multe detalii se pun la dispoziție numerele de telefon: 0724.654.387 (Sebastian Novovic) sau 0737.329.686 (Ciprian Freanț), și adresele de e-mail novovics@gmail.com și ciprian.freant@sspolitehnica.ro. Ciprian Freanț e responsabil în ultima perioadă cu departamentul de marketing al clubului susținut de suporteri. În ultimele zile ASU Politehnica a atras o nouă firmă ca partener și a ajuns la 400 de membri cu cotizația plătită la zi pentru sezonul 2016-17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.