Solista timişoreancă Beck Corlan, una din reprezentantele Timişoarei la protestele de la...

Solista timişoreancă Beck Corlan, una din reprezentantele Timişoarei la protestele de la Bucureşti: „Nu m-am gândit niciodată că România poate găzdui atâta bun simț“

0
DISTRIBUIȚI
Solista timişoreancă Beck Corlan a participat duminică seara la protestele care au avut loc în Piaţa Victoriei din Bucureşti

Solista timişoreancă Beck Corlan, una din cele trei timişorence responsabile pentru videoclipul care a reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute, a participat duminică seara la protestele care au avut loc în Piaţa Victoriei din Bucureşti şi a fost extrem de încântată de reacţia celor prezenţi.

„Nu m-am gândit niciodată că România poate găzdui atâta «bun simţ»! Deci… cum să fii la protest împreună cu peste 200.000 oameni și totuși sa își ceara scuze fiecare om, atunci când te atinge din greșeală… Cum să umble unii din mulțime cu ceaiuri mega, mega bune și fierbinți mărime xl tocmai ca sa ne încălzească și sa ne țină de bine! Cum să ne dea mâncare? Cum să umble cu pungile de gunoi, asigurându-se ca se menține curățenia, cum să auzi mereu câte un «bravo», atunci când îți vedeau cartonu’ că ai venit din Timișoara. Să vină personal și să te întrebe «voi chiar ați venit din Timișoara? Bravo!» Cum să fie OK, super OK să socializăm unii cu alții, de orice vârste, chiar dacă nu ne-am văzut în viața noastră? Mi-a plăcut cum a scris cineva pe Facebook «mizeria asta ne unește».


Haha! E extraordinar la București! Felicitări oameni frumoși, felicitări Țară! Felicitări că in ciuda încărcării de nemulțumire și furie pe care o are fiecare, acolo în stradă dragostea era cea mai mare forță care acoperea TOT! Dumnezeu să ne ajute să mergem înainte cu inimile curate, care sunt gata sa îmbrățișeze un început nou unde fiecare din noi își va da silința să trăiască curat, cinstit! Și, cel mai important, să iertăm pe aceia care ne-au greșit, ca și noi să beneficiem la rândul nostru de acest dar minunat, iertarea“, spune timişoreanca într-un mesaj postat pe Facebook.

În 2015, Beck Corlan a lansat albumul de debut „Poduri de Pace”, care cuprinde 12 piese compoziţii în limba română. La sfârşitul anului 2013, Beck a iniţiat un inedit eveniment caritabil, numit „Iarnă pufoasă şi călduroasă pentru toată lumea“, care a strâns haine groase pentru oamenii străzii. După apariţia viralului cu „Istoria muzicii româneşti în nouă minute“, realizat alături de Marta şi Ana Huţu, melomanii le-au acordat un interes deosebit celor trei artiste timişorence. Dealtfel, Beck a fost invitată şi în cadrul emisiunii „Garantat sută la sută”, cu Cătălin Ștefănescu, iar la sfârşitul anului 2015, Beck Corlan a lansat o piesă dedicată românilor, de Ziua Naţională.

„Eu sunt puțin claustrofobă și văzând că în capitală sunt atâția oameni și mai ales că a fost și incidentul cu violenţa, plus faptul că nu eram in orașul meu, parcă am avut totuși o mică teamă/emoţie să merg în stradă. Surpriza cea mai mare a fost să fiu acolo printre atâția oameni și să mă simt atât de in siguranță! Simțeam cum fiecare aprecia că eu sunt acolo, simțeam cum fiecare onora prezenţa fiecăruia! A fost extraordinar! Cred că noi, românii putem realiza mai multe decât credem! Să nu ne mai lăsam manipulați de vorbele unora şi altora, să ne întâlnim mai des pe stradă unii cu alții cu același spirit ca cel de la proteste! Cu zâmbete și cu buzele pline de cuvintele «Doamne Ajut㻓, ne-a declarat Beck Corlan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.