SCM Politehnica vrea să se elibereze de presiune pe terenul Stelei. Unul...

SCM Politehnica vrea să se elibereze de presiune pe terenul Stelei. Unul dintre străinii alb-violeților ar putea ajunge pe masa de operație

0
DISTRIBUIȚI
SCM Poli

Handbaliștii alb-violeți luptă în următoarele săptămâni pentru asigurarea unui loc de play-off în Liga Zimbrilor, ultimul obiectiv rămas în acest sezon. SCM Politehnica și-ar înlesni efortul dacă se împlinește dorința tehnicianului Pero Milosevic în legătură cu meciul de mâine – un succes în duelul cu Steaua, formație aflată la trei puncte în spatele timișorenilor.

SCM Poli vine după o victorie muncită cu Focșaniul și ocupă locul 6 în clasament, cu 25 de puncte. ”Acum avem trei puncte mai mult decât Steaua, iar asta înseamnă mult atât pentru noi cât şi pentru ei. Dacă noi câştigăm pe terenul lor, ne vom distanţa la șase şi vom avea o siguranţă mai mare în disputele directe cu ei. Presiunea e la Steaua, în momentul de faţă, dar le respectăm valoarea pentru că au jucători buni pe toate posturile.


Ne aşteptăm ca meciul să fie foarte foarte complicat, dar sperăm ca defensiva noastră să funcţioneze ca în ultima perioadă şi în atac trebuie să ne îmbunătăţim; nu neapărat crearea de ocazii, pentru că acest lucru îl facem, ci finalizarea de la 7 metri sau de pe semicerc, aşa cum s-a întâmplat în ultimele partide”, a declarat Pero Milosevic.

Lasica ar putea ajunge ”la cuțit”

După o perioadă de pregătire cu lotul complet, SCM Poli ar putea pierde un jucător important pentru cel puțin câteva săptămâni. Marko Lasica acuză dureri la genunchiul drept. ”Din păcate, în ultima vreme ne confruntăm cu problemele de menisc ale lui Marko Lasica. Eu aş vrea să intre cât mai rapid la operaţie şi apoi în programul de recuperare, pentru ca la finalul lunii martie să fie din nou alături de echipă. Să ne decidem repede, să nu irosim timpul, dacă e nevoie de operaţie”, a mai spus Milosevic.

Înlocuitorul jucătorului muntenegrean pe postul de extremă dreapta ar putea fi autohtonul Robert Furak, care a dat randament când a fost utilizat. ”Sunt foarte mulţumit de modul cum a lucrat, Furak, în ultima perioadă, mai precis în meciurile amicale şi contra lui Dinamo. Sper ca el să răspundă cerinţelor; mai avem şi alte opţiuni, cu Gurănescu, Simovic sau Szentpeteri. Sper să obţinem un rezultat bun la Steaua, după aceea avem cu Satu Mare acasă şi vom avea un alt moral. Dacă vom pierde la Steaua, atunci trebuie să luăm punctele de acasă şi cele cu Turda. Din aceste patru partide trebuie să câştigăm trei, adică meciurile de acasă şi ori la Steaua ori în deplasarea de la Turda”, a conchis tehnicianul lui SCM Poli.

Partida Steaua București – SCM Politehnica Timișoara se dispută mâine, de la ora 16.00 (TVR 2), în etapa a 19-a a Ligii Zimbrilor. Meciul are loc în sala din Chiajna, locație unde bănățenii efectuează astăzi un antrenament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.