TÂLHĂRII comise de tineri, în weekend, în judeţul Timiş. Cu ce au...

TÂLHĂRII comise de tineri, în weekend, în judeţul Timiş. Cu ce au încercat să scape

0
DISTRIBUIȚI

Trei bărbaţi au fost prinşi la sfârşitul săptămânii după ce au încercat fie să fure din magazine, fie să se folosească de violenţă pentru a fura.

Primul caz asemănător s-a întâmplat pe raza localităţii Parţa, acolo unde poliţiştii Secţiei 4 Rurale Peciu Nou au reţinut un tânăr de 18 ani, după ce vineri seara, în 24 februarie, a deposedat prin violenţă de telefonul mobil un alt tânăr. Acesta a fost introdus în arest preventiv pentru 24 de ore.

O zi mai târziu, la Timişoara, oamenii legii au reţinut un bărbat în vârstă de 32 de ani, după ce a furat mai multe haine din interiorul a trei magazine, prejudiciul ridicânduse la 800 de lei.


Duminică, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au identificat un alt tânăr, de 20 de ani, având asupra sa patru jocuri playstation, în valoare de 600 de lei, care nu erau achitate.

În toate cazurile, prejudiciile au fost recuperate în totalitate şi înapoiate părţilor vătămate, întocminduse dosare penale. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.